November 5-én, hétfőn indul a kínai Fekete Péntek, a 11.11!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Kínában a szinglik napja, november 11, vagyis 11.11 a legdurvább akciók napja, de kedvenc ruházunkban már holnap kezdődik az ereszd el a hajamat!

11.11 gearbest

Ez az időszak a legjobb azok számára, akik karácsonyi ajándékot szeretnének vásárolni, mert egyrészről most a legolcsóbb minden, más részről amit most megrendelünk még ideérhet karácsonyig. Szóval gatyákat felkötni, pénztárcákat előkészíteni, ha most lemaradsz egy évig várhatsz megint!

A GearBesten a felkészülés 11-ére már hétfőn, vagyis ötödikén elkezdődik. A cikk végén található linkra kattintva megtaláltok mindent, értelem szerűen, ahol Coming Soon a felirat, ott még nem indult el a promóció. Vegyük sorra mire számíthatunk a november 5. és 10. közötti időszakban!

 • 1,000,000,000 Coupon Rain - Igazi kuponeső, minden nap 9-, 13-, 17-, 23 órakor szerezhetjük majd meg a kuponokat, amiket később a vásárlásainknál válthatjuk be. 
  (Tipp: szerezzetek meg minden kupont amit csak tudtok, mert a kupon lejártáig használható, nem tudhatod neked vagy valamelyik ismerősödnek nem lesz-e szüksége rá!)
 • Pay $1.11 for products worth $111.11? It exixst - 111 dollár kedvezmény, ha 11,11 dollár feéett vásárolsz, 100 dollár kedvezmény, ha 199 dollár felett vásárolsz és 50 dollár kedvezmény, ha 99 dollár felett vásárolsz!
 • Pre-order Massive Growth - Fizess előleget és vásárolj olcsóbban! 5-10 dollárnyi előleget kell fizetned a termékre, amit később meg szeretnél venni, az előlegért cserébe kedvezményes árat kapsz. A legnagyobb kedvezmény 10 dollár előlegért 992 dollár lesz!
 • Estimate 5 Days Arrival - Vásárolj és 5 munkanap alatt nálad lesz a termék! A francia, spanyol, lengyel és cseh raktárakból vásárolva 88 dollár felett 10 dollár kedvezményt kapsz, és hamar megérkezik amit rendselsz!
 • Top-seller Hunting - Vadászd le a neves gyártók termékeit! Az év legjobb árai a legjobb cuccokért, de vigyázz, az akciós termékek köre nagyon limitált lesz!
 • $9.99 Any 3 Items - Az akciós termékek egy részénél, ha kiválasztassz 3 darabot garantáltan nem kell 9,99 dollárnál többet fiezetned, egy másik csoportnál 3 szabadon választott termék nem lehet több, mint 49 dollár!
 • Amazing Lucky Bags - Itt vannak a csodálatos zsákbamacska csomagok! 1,99 dollártól 49,99 dolláros árig választhatsz csomagot, amiről tudod, hogy milyen termékkörhöz tartozó árú van benne, de hogy pontosan mi, az csak akkor derül ki, amikor meghozza a postás. A zsákbamacskában lévő termékek jóval olcsóbban érkeznek, mint a rendes áruházi áruk!
 • Top Brands Deal -  A legjobb üzletek a TOP gyártók termékeire!
 • 50% OFF Add-on - 30 dollár felerri vásárlásnál 3 dolláros kiegészítő, 60 dollár felett 9 dolláros kiegészítő választható a megrendelt termék mellé.
 • Buy 1 get 1 free - Egyet fizetsz, kettőt kapsz! Ha innen vásárolsz valamit választhatsz mellé egy ajándékot!

Az akciók leírását itt találjátok: GearBest 11.11 leírás

Az éppen futó akciókat pedig itt: GearBest 11.11 akciók ...és ki tudja, lehet, hogy még velem is összefuthattok a GearBest oldalán! ;)

Hozzászólások  

0
Idézet - Joke21:
A kupon esőt próbáltam, de ott a futó csíkokra kell kattintani/böködni, vagy hogy működik? Én próbáltam, de nem kaptam semmilyen kupont.

Szia itt is! Bocsi, de nekem egész egyszerűen nem volt időm megnézni sem mi ez az egész. Van egy leírásom hozzá, az alapján megírtam ezt a hírt, de kipróbálni hogy lehet kupont kapni nem sikerült.
Idézet
0
A kupon esőt próbáltam, de ott a futó csíkokra kell kattintani/böködni, vagy hogy működik? Én próbáltam, de nem kaptam semmilyen kupont.
Idézet
Szóljon hozzá!