Kipróbáltuk: Silicon Power Sky Share – egy háttértár vezeték nélkül

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Közeledik a Karácsony, és ahogy minden évben, amióta Silicon Power termékekkel találkozunk, úgy idén is megérkeztek az ünnepi USB pendrive-ok. De ez a cikk nem ezek miatt lesz érdekes, hanem egy teljesen új termék, a Silicon Power Sky Share miatt.
6
Biztos többen voltatok már úgy, hogy hosszabb utazás vagy várakozás közben szerettetek volna megnézni egy filmet, zenét akartatok hallgatni, ne adj Isten dolgozni szerettek volna a nálatok lévő mobil eszközön, okostelefonon vagy tableten. Sajnos azonban, bármennyire is gyorsan nő ezeknek az eszközöknek az adattároló kapacitása, valahogy sosem elég ami van. Pont az a film, pont az a zene, pont az a doksi nem fér már el rajta, amihez éppen kedvet kaptunk. Ez olyan Murphy hatás, mindig arra lenne szükség, ami éppen nincs nálunk.
3
Nos, a Silicon Power Sky Share pont erre nyújt megoldást, ráadásul olyan profi módon, amin még én is, sokat látott kocka is eltátotta a száját. No, nem azért, mert annyira különleges a megoldás, inkább azért, mert nem értem miért nem jutott ez eszébe évekkel ezelőtt valakinek.

Jelen cikkünk tehát a Sky Share jegyében íródott, de néhány kép erejéig elkalandozunk majd a karácsonyi kínálat felé is. Sőt, hogy az izgalmakat fokozzuk, ezekkel kezdjük majd a cikk lényegi részét a következő oldalon, tessék csak jól megnézni a termékeket, mert szépek, és tényleg hasznos ajándékul szolgálhatnak majd, öröm lesz őket a Szent-este átadni szeretteinknek.