Oldal kiválasztása

Cooler Master Trigger-Z – a 35 000 forintos billentyűzet

Cooler Master Trigger-Z – a 35 000 forintos billentyűzet

A Cooler Masternek most aztán tényleg valami brutálisan alázó dolgot kell mutatnia, ha egy billentyűzetért ennyit akarnak elkérni.Trigger Z_A játékosoknak szánt, prémium minőségű Trigger-Z várható bruttó végfelhasználói ára 34 900 forint körül alakul. Az első sokkon túllépve talán nézzük meg, hogy mit kínál a termék. 

A teljes mértékig programozható makró és normál billentyűk segítségével a Trigger Z könnyen személyre szabható. A 128 KB-os beépített memóriának köszönhetően képes öt profil és 75 makró tárolására. Ezek segítségével a beállítás ideje nagymértékben csökkenthető. Ez pontosan azt jelenti, hogy a billentyűzet azonnal használható másik gépen is, például egy LAN parti esetén.Trigger Z-01

A beépített multimédia gombok által a hanghatások akár akció közben is kezelhetők, míg a Windows Lock funkció segítségével a Windows gomb letiltható, így elkerülhetőek a véletlenszerű kilépések.

A kényelem fontos szempont a játékban töltött hosszú órákban. Az eltávolítható csuklótámasz és a csúszásmentes gumi bevonat segítségével az esetlegesen felmerülő kényelmetlen érzés elkerülhető, illetve csökkenthető, valamint a billentyűzet elcsúszkálása és elmozdulása is redukálható. A billentyűzet tartalmazza a 64KRO-t, vagyis 64 gombot lehet lenyomni egy időben. A háttérvilágítás 3 módban állítható, az 5 fényerősség segítségével pedig mindig az aktuális fényviszonyoknak megfelelően használható.Trigger Z-02Kezdetben a Trigger-Z barna Cherry MX kapcsolókkal lesz ellátva, a későbbiekben lehetőség lesz Cherry MX vörös és kék kapcsolókkal is rendelni, régiótól függően.

A Trigger-Z Gaming Mechanical billentyűzet februártól válik elérhetővé.

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink