Válassza az Oldal lehetőséget

Csehországi raktárat nyitott az egyik legnagyobb kínai webáruház

Számunkra is örömteli a hír, hogy a GearBest raktárat nyitott a szomszédben, ennél csak az lett volna jobb, ha itthon nyitja azt a raktárat.

img_15112017_181941_0.png

A GearBest a kedvenc áruházam. Nem mondom, hogy hiba nélkül működnek, de a tapasztalataim alapján – már pedig Kínából rendelős tapasztalatom van bőven – nyugodtan kijelenthetem, hogy az egyik legmegbízhatóbb társaság.

A csehországi raktár nyitása nekünk nagy öröm, mert mivel az EU-n belül van, ha innen rendelünk nem kell vámot és ÁFA-t fizetnünk, azt a GearBest megfizeti, amikor az EU-n belül beraktározza a termékeket. Ráadásként a raktár csak két országgal van arrébb, így a szállítás is gyorsabb lesz, mintha Európa egy távolabbi végéből vagy mondjuk Kínából szeretnénk rendelni.

img_15112017_181959_0.png

A cseh raktárat egyszerűen meg tudjátok találni, kattintsatok ide: GearBest csehországi raktár

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2