Válassza az Oldal lehetőséget

Cubot X19 – megérkezett az Android 9, a telefont ráadásul akciós áron kapjuk!

Cubot X19 – megérkezett az Android 9, a telefont ráadásul akciós áron kapjuk!

Ahogy emlegetni szoktuk, a tavasz legjobb vétele volt a mobilok között a Cubot X19, és most végre itt az új firmware is hozzá.

cubot x19 9

A gyártó már a bemutatkozáskor ígérte, hogy hozzá férhető lesz az Android 9 rendszer, de eddig erre hiába vártak a tulajdonosk. Most azonban megérkezett a jó hír, manuálisan már letölthető és telepíthető a frissítés, sőt, a Cubot ígérete szerint hamarosan OTA-n keresztül is hozzáférhető lesz. Ha nem szeretnél várni, akkor figyelmedbe ajánljuk az alábbi videót, ami segít a manuális frissítésben!

Oldalunkon olvashattok egy részletes bemutatót a készülékről, ezt itt találjátok: CUBOT X19 telefon bemutató – A Xiaomi Redmi 6 előre köszön neki

Ne feledjétek, hogy a Gearbest nagy nyári leértékelése hamarosan végetér, de addig is (vagy a készlet erejéig) a Cubot X19 119,99 dollár helyett 109,99 dollárért vehető meg itt: 

Cubot X19 – Gearbest – 109,99 dollár (32 000 forint)

Szállításhoz válasszátok a vámmentes és ingyenes Priority Line szállítást!

cubot x19 3

Cubot X19 - megérkezett az Android 9, a telefont ráadásul akciós áron kapjuk! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2