Válassza az Oldal lehetőséget

D-Lan – Eljött a party ideje!

Idén júliusban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaújváros kedvelt számítógépes összejövetele, a D-LAN.

 

Az egyre ismertebb rendezvényen a fiatalok három online játékban mérhetik össze tudásukat. A Need For Speed Underground 2 az autós, a Warcraft III. a stratégiai, a Counter-Strike pedig az FPS-kategória kedvelőinek nyújt kihívást.

D-Lan – Eljött a party ideje! 1
D-Lan – Eljött a party ideje! 2
D-Lan – Eljött a party ideje! 3
forrás: D-LAN

A versenyek helyszíne, az első három alkalomhoz hasonlóan a Dunaferr Szakközép és Szakiskola tagozatának sportcsarnoka lesz, ahol nagyjából 120 játékos vehet részt a küzdelmekben.

A verseny növekvő elismertségét jelzi, hogy idén minden eddiginél több támogató segíti a zavartalan lebonyolítást. A rendezvényt számos helyi vállalkozás, valamint vezető hazai disztribútorok támogatják nagy értékű felajánlásaikkal. A népszerűsítésért és a beszámolókért az online médiumok közül a HWSW, GameStar Online, a Mod-Tech Hall-t is szervező HardwareOCRadikalmod páros, a JOX.hu, valamint a Prohardver! vállal kiemelkedő szerepet. A rendezvényről beszámolóval jelentkezik a két legismertebb hazai játékos magazin a GameStar és a PC GURU.

További információk a D-Lan hivatalos internetes oldalán érhetők el, a http://lan-info.ultraweb.hu címen. A versenyre interneten keresztül asztalt foglalni június 30-ig 500 forintos nevezési díj fejében lehet. A nézelődőknek a belépés ingyenes!

A HardwareOC.hu továbbra is várja olyan Counter-Strike csapatok jelentkezését, akik hajlandók lennének oldalunk színeiben indulni a versenyen. Cserébe természetesen mi is segítjük őket a versenyre való be-, és az odautazás költségeinek megtérítésével. A jelentekezéseket a [email protected] címre várjuk!

D-Lan – Eljött a party ideje! 4

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2