• software
  • skrevet:
  • Læs: 1193

Endelig kan meddelelser i Facebook messenger slettes

Læsere anmeldelse: 0 / 5

Star er inaktivStar er inaktivStar er inaktivStar er inaktivStar er inaktiv

Lad os sige roligt, det var tid til sagen.

facebook zuckerberg


Sidste år var det genirriteret, at der skulle være en sådan funktion, så TechCrunch rapporterede, at jeg vil fortsætte med en samtale med Mark Zuckerberg. Marks meddelelser blev slettet, men deres var forblevet synlige. Derefter sagde Facebook, at denne mekanisme er en indbygget proces for at beskytte oplysninger fra drivere, hvilket forhindrer efterfølgende datalækage. Det betyder specifikt, at Marks meddelelser automatisk slettes efter den indstillede tid.

Nå, ifølge de seneste nyheder, får vi en løsning svarende til det, selvfølgelig, at vi kan fjerne poster sendt til det forkerte sted eller muligvis forkert. For det første kan den nye funktion på iOS- og Android-grænseflader anvendes, som kan bruges til 10 minutter efter afsendelse af meddelelsen. Hvis du sletter meddelelsen i løbet af 10-minutter, fjernes beskeden i stedet for teksten. Når du sletter, kan du vælge at slette vores post kun på vores sted eller i kontakten.