Válassza az Oldal lehetőséget

Digitális fotóalbum a Sonytól

Akár 50000 darab nagyfelbontású képet is tárolhat a leginkább mini PC-re hasonlító eszköz.

A kis elegáns dobozka a mai trendektől eltérő módon kizárólag egy funkcióra koncentrál, azt viszont professzionális szinten teszi. A HDMS-S1D nem tesz mást, mint fényképeket tárol, melyeket később televízión, illetve egyéb kijelzőkön tekinthet meg a család. Mindössze arra kell figyelni, hogy a kiválasztott megjelenítőn legyen legalább egy S-Video, kompozit vagy komponens bemenet. A gazdagabbaknak jó hír, hogy az eszköz hátulján helyet kapott egy HDMI csatlakozói is, amellyel tökéletes minőségben élvezhetők az óriási felbontásban készült képek.

 Digitális fotóalbum a Sonytól

A 80 gigányi tárhely feltöltése számos módon végrehajtható, a lemezes — CD és DVD –, valamint a memóriakártyás átvitel mellett lehetőség van hálózati és USB-s kapcsolat létrehozására is. A áttöltött képeket dátum és különböző események, mint pl. születésnap vagy utazás alapján is rendezhetjük, azonban a rengeteg képet érdemes albumokba csoportosítani. A Sony előretelepített alkalmazásai segítségével ráadásul szerkeszteni is tudjuk a képeket, illetve ha valamelyiket megunnánk, akkor egyből törölhetjük is.

 Digitális fotóalbum a Sonytól

A HDMS-S1D még ebben a hónapban megjelenhet a boltok polcain, a digitális fotóalbumért körülbelül 80000 Ft-nyi összeget kell kifezetni.

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2