Válassza az Oldal lehetőséget

DJI drónok akciója a GearBest áruházban

DJI drónok akciója a GearBest áruházban

Közeledik a szezon vége, lecsökkentek az árak, most már érdemes vásárolni!

 mavic pro 2

Aki drón vásárlásán töri vagy törte a fejét, az biztos hallott már a DJI-ról. Ez az a cég bár kínai, mégis felzabálta a világ drón piacát, emlékeim szerint a középketegóriában 70 százalék körüli a részesedésük. Az olcsó drónok között csak azért nem hasítanak, mert nem gyártanak ilyen drónt, kivéve a Tello nevű apróságot, de igazából ezen is csak a nevük van, nem ők alkották.

Szóval, aki manapság okos, jó kamerával rendelkező drónt szeretne venni, az nem tudja a DJI-t megkerülni. Van ugyan konkurencia, de minek… Ez pedig probléma, mert így az árverseny, mint olyan teljesen eltűnt, lényegében maguk alakítják az árakat, jó magasan is tartják, a konkurencia pedig igyekszik meggyőzni minket, hogy 500 dollár alatt is van élet. Amúgy tényleg van, volt már olyan drón nálam, ami használható volt és befért 500 dollár alá.

Szóval a lényeg, hogy ha eddig azért nem vettél DJI drónt, mert drága, akkor ezután sem fogsz venni, még akciósan sem, mert így is drága. Viszont van olyan repülő szerkezet, aminél kapunk 10 százalékot, és ez ebben a kategóriában konkrétan 100 dollárt jelent, ami közel 30 ezer forint. Szóval azért nem kevés. Az akcióban most nem kevesebb, mint 9 fajta vesz részt, amik, ahogy feljebb írtam, mind a DJI istállóból érkeztek.

Az alábbi táblázatban a típusra kattintva juttok a webáruház megfelelő oldalára. Láthatjátok az eredeti árat és a kuponos árat, valamint a kuponkódot is, amivel olcsóbban vásárolhattok. Ennyi. Ha tervezted a vásárlást, akkor ez most egy jó alkalom! Nem tudjuk hány darab még az akciós készlet, néhány típust leelenőriztünk, az írás pillanatában még elérhetők voltak. Ha elfogyott írj, körülnézünk, hátha találunk valami aktuális akciót!

NévEredeti ár ($)Kuponos ár ($)Kuponkód
DJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo – BLACK FLY MORE COMBO/CN PLUG 999899GB$THAIR08
DJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo – BLACK FLY MORE COMBO/CN PLUG 1000949GB$THAIRZG
DJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo – WHITE FLY MORE COMBO/EU PLUG 999969GB$THRCAir
DJI Ryze Tello RC Drone HD 5MP WiFi FPV – WHITE EU PLUG, 2 BATTERIES 139.99129.99GB$THRCTEO
DJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo – BLACK SINGLE VERSION/CN PLUG 799709GB$THRCDJA
DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter – GRAY MAVIC PRO COMBO CN PLUG 12991129GB$THDJIP2
DJI Mavic Pro Platinum Foldable RC Quadcopter – RTF – PLATINUM FLY MORE COMBO 13991169GB$THMAVIR
DJI Mavic Pro Platinum Foldable RC Quadcopter – RTF – PLATINUM FLY MORE COMBO 13991209GB$THRJIMP
DJI MAVIC 2 Zoom RC Drone – GRAY DJI MAVIC 2 ZOOM ONLY13991208GB$THDZOOM

DJI drónok akciója a GearBest áruházban 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.