Válassza az Oldal lehetőséget

DJI drónok több száz dollár kedvezménnyel a tavaszi akcióban

A piacvezető gyártó több gépe is akciós listára került, van ahol 400 dollár a megtakarítás.

Képtalálat a következőre: „DJI Mavic 2 hoc.hu”

Mindannyian tudjuk, hogy a DJI nem véletlenül a legnagyobb gyártó. Egyike a kevés kínai cégnek, ami saját erőből volt képes piacvezetővé válni, legyűrve a nyugati konkurenciát. Szinte minden gépükkel műfajt teremtenek, gondoljunk csak a Mavic sorozatra, aminek kihajtható karjait nagyjából minden gyártó lemásolta.

Képtalálat a következőre: „DJI Mavic 2 hoc.hu”

A DJI drónjai híresek arról is, hogy egészen hihetetlen mennyiségű szenzort pakolnak beléjük, hiszen az egyik fő cél a szinte teljesen autonóm működés, vagyis, hogy emberi beavatkozás nélkül legyenek képesek például az akadályok elkerülésére követő mód közben. Emellett a másik fő szempont náluk a gépekre épített kamerák minősége. Már a DJI Mavic Pro is egészen különleges minőséggel lepett meg minket, de a második generáció Hasselblad kamerája igazi csúcsminőség.

Képtalálat a következőre: „DJI Mavic hoc.hu”

A mostani akcióban hat különféle DJI drónt találunk, mellettük pedig két kiegészítőt ráadásnak. Minden termékhez adunk kupont, amiket használva az árakat mérsékelhetjük. Ne feledjétek, a rendelésnél szállítási módnak az EU Priority Line-t válasszátok, amivel vám és ÁFA nélkül érkezik majd a csomagotok. Következzen a drónok listája kuponkódokkal és árakkal!

DJI drónok több száz dollár kedvezménnyel a tavaszi akcióban 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2