Válassza az Oldal lehetőséget

Doogee S59 – strapatelefon 768 órás üzemidővel

Doogee S59 – strapatelefon 768 órás üzemidővel
A Doogee S59-ben a hatalmas akkumulátor és a takarékos lapkakészlet erre képes.

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel

A Doogee az utóbbi két évben izgalmas telefonokat dobott piacra. Van egy-két érdekes próbálkozásuk a normál készülékek piacán is, a de leginkább a strapatelefonok között domborítanak.

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 1

Az S59 egy új készülék, amit egyértelműen a hosszú üzemidőre hegyeztek ki. Emiatt aztán nem találunk benne brutál lapkakészletet, viszont cserébe hatalmas, 10 050 mAh kapacitású akkumulátort igen.

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 2

Persze a központi egység sem gyenge, a Helio P22 a mindennapi feladatokra elegendő mennyiségű kakaóval rendelkezik. A modern lapka 12 nanométeres csíkszélességen készül, a maximális órajele 2 GHz, és termésuetesen tud mindent, amit egy modern, belépő szintű megoldástól elvárhatunk.

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 3

A Doogee S59 4 GB memóriával és 128 GB háttértárral gazdálkodhat, utóbbi természetesen bővíthető memóriakártyával is. Extraként említhetjük a hatamas, 2 wattos hangsugárzót és a kesztyűben történő használat lehetőségét. Utóbbinál a gyártó azt írja, hogy akár másfél milliméter vastag kesztyűvel a kezünkön is működni fog az érintőkijelző. Ez egy kicsit túl szépnek tűnik, de ha a fele igaz már jó a dolog! Jó hír, hogy a készülékből az NFC sem maradt ki!

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 4

Kamrák terén nagy őrületre nem kell számítani. A 16 megás főkamera (f/2.0) mellé egy 8 megás ultraszéles látószögűt, egy 2 megás portrékamerát, végül, de nem utolsó sorban egy 8 megás makrokamerát kapunk.

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 5

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 6

Visszatérve az akkumulátorra. Lényeges, hogy a nagy kapacitás mellé jár 24 wattos gyorstöltés is. A gyártó adatai szerint egy töltéssel 18 órán át nézhetünk videót, vagy 18 órán át játszhatunk, vagy 50 órán keresztül hallgathatunk zenét, vagy 47 órán keresztül telefonálhatunk. A készenléti állapot ideje elérheti a 768 órát is.

Doogee S59 - strapatelefon 768 órás üzemidővel 7

A telefon jelenleg bevezető akcióban kepható, így 42 ezer forintért (plusz 500 Ft szállítási díj) a miénk lehet itt:

Doogee S59 – strapatelefon 768 órás üzemidővel

 

Doogee tartalmak oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.