Válassza az Oldal lehetőséget

Dupla akkumulátoros Xiaomi telefon érkezik

Dupla akkumulátoros Xiaomi telefon érkezik
84 / 100

Eddig csak a kamerák száma szaporodott, mostantól az akkumulátoroké is nőni fog?

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Tegnap már írtam a Xiaomi következő zászlóshajó telefonjáról, az Mi 10 Pro Plusról. A hírben említettem, hogy bődületesen nagy kameraszigetet fogunk kapni, de hogy mi lesz ezen a szigeten még nem tudjuk, mindössze annyi tűnik biztosnak, hogy a kamerák 100-szoros zoomra lesznek képesek.

Brutális kameraszigettel jön a Xiaomi Mi 10 Pro Plus

Egy mai hír szerint a telefon nem csak emiatt lesz érdekes, hanem azért is, mert nem egy, hanem két különálló akkumulátort építenek bele. Ezek kapacatiása egyesével 2250 mAh lesz, egyben pedig, minő meglepetés, 4500 mAh kapacitással rendelkeznek majd. Az információ biztosnak tűnik, hiszen a TÜV által kiadott tanúsítványban van benne.

Dupla akkumulátoros Xiaomi telefon érkezik 1

A dupla akkumulátor, amúgy csak elsőre meglepő. Úgy tűnik, hogy a Xiaomi mérnökeinek trükköznie kell, hogy a beígért 120 wattos töltést meg tudják valósítani, és ez a trükk ebben az esetben az lett, hogy nem egy, hanem két akkumulátort tölthetünk majd párhuzamosan. Ezzel a módszerrel úgy tűnik el lehet érni, az összesítésben 120 wattos töltési teljesítményt.

 

További Xiaomi hírek oldalunkon

 

Forrás: Gizchina

Dupla akkumulátoros Xiaomi telefon érkezik 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.