Válassza az Oldal lehetőséget

Easythreed NANO – Itt az első 3D nyomtató gyerekeknek

Az ötlet jó, a kivitelezés példamutató, az ár barátságos. Ha ez nem fejleszti a kreativitást, akkor semmi!

Easythreed NANO - Itt az első 3D nyomtató gyerekeknek 1

Az utóbbi időkben a 3D nyomtató árak rendesen beszakadtak, többször írtam már, hogy egy jobb tintasugaras nyomtató áráért ma már 3D nyomtatót is vehetünk. Easythreed NANO nevű szerkezet is ilyen, vagyis meglepően olcsó, ám ezt kimondottan gyerekek részére tervezték!

Képtalálat a következőre: „Easythreed NANO”

Mit jelent ez pontosan? Egyrészről a nyomtató viszonylag kis méretű. A teljes szerkezet alig másfél kiós, külső méretei szerint pedig 18,8 x 18,8 x 19,8 centiméteres. Természetesen a méret befolyásolja a legnagyobb kinyomtatható tárgy méretét is. A nagyobb asztali masinákhoz képest kicsi, maximum 9 x 11 x 11 centiméteres tárgyak nyomtathatók vele. A nyomtatási sebesség is elmarad a drágább készülékektől, de szerencsére ez nem lehet akadály, hiszen felkészítették arra, hogy akár 24 órán át is folyamatosan működhessen. Nyomtatás közben nem fog túl sok vizet zavarni, mert úgy alakították ki, hogy a lehető legcsendesebben tegye a dolgát.

Képtalálat a következőre: „Easythreed NANO”

A leírás szerint a gép rendelkezik USB kapcsolattal, így gyanítható, hogy az SD kártya mellett a számítógépről is fel tudjuk tölteni a nyomtatásra váró tárgyakat. A nyomtatási minőség a számok alapján jónak mondható, pontosságra a nyomtató nem marad el a nagyobb belépő szintű modellektől. Ami biztos, hogy egy ilyen nyomtató kellemes közös programokat tesz lehetővé gyerekünkkel, együtt alkotva különféle 3D nyomatokat.

Képtalálat a következőre: „Easythreed NANO”

Szokás szerint a végére maradt az ár. Az Easythreed NANO 3D nyomtató alapáron sem kerül sokba, hiszen a 99,99 dolláros ár igen barátságosnak számít, ám most a bevezető akcióban a FSGZC9N8AI kuponkóddal további 10 százalék kedvezményt kapunk, így a verhetetlen 89,99 dollárért vehetjük meg!

Képtalálat a következőre: „Easythreed NANO”

A nyomtatót itt tudod kosárba tenni: Easythreed NANO 3D nyomtató gyerekeknek

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2