Válassza az Oldal lehetőséget

Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni!

Az első darabok megérkeztek a tesztelőkhöz, így itt vannak az első igazi képek.

xiaomi-redmi-5a-10_1.jpg

A Xiaomi Redmi 4A a legnagyobb számban eladott telefon volt a cég utolsó egy évében. Azonban az idő eltelt felette, megérkezett az utód, aminek a dolga a legnépszerűbb Xaomi cím átvétele lesz. A Xiaomi Redmi 5A-ból az első darabok már a szerencsés tesztelők kezében vannak, így valódi fotókat láthatunk a telefonról.

xiaomi-redmi-5a-2.jpg

Mielőtt azonban a galériát lapozgatnánk vegyük át röviden a hardver jellemzőit! A 137 grammos mobil három színben kapható, ezek a pezsgő arany, a cseresznye és az ezüst szürke. Az 5 colos kijelző HD felbontású, a központi egység egy Snapdragon 425 SoC, amiben egy négymagos, Cortex-A53 magokat tartalmazó, 1,4 GHz órajelű processzor dolgozik. A memória 2 GB a háttértár 16 GB-os, amit persze microSD kártyával bővíthetünk. A kamerák 5- és 13 megapixelesek, az akkumulátor kapacitása 3000 mAh. A telefonnal az Androidra épülő MIUI rendszer 9-es verzióját kapjuk. A telefon ára az elődéhez hasonló, 100 dollár, vagyis 26-30 ezer forint magasságában alakul. Megvásárlása a legolcsóbb módszer lesz, hogy a Xiaomi telefon élményt élvezhessük!

Itt megtalálod az elődöt a Xiaomi Redmi 4A-t, ami mostanában már tényleg nagyon baráti áron szerezhető be: Xiaomi Redmi 4A

Itt pedig már az új generációs Xiaomi Redmi Note 5 különféle hardver változatokban: Xiaomi Redmi Note 5A

Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 1Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 2Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 3Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 4Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 5Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 6Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 7Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 8Ebből a Xiaomi telefonból fog a legtöbb fogyni! 9

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.