Válassza az Oldal lehetőséget

Egy csokornyi Gamescom trailert hoztunk nektek!

Egy csokornyi Gamescom trailert hoztunk nektek!

Megint izgalmas ősz elé nézünk.

gamescom screenshot 20170327101923 1 original

 

A Generation Zero egy nyílt világú játék, mely az Avalanche Studios gondos kezei között fejlődik. Mint azt látni fogjátok, a játékot meghajtó APEX motor szenzációs grafikát prezentál. A cucc jövőre jelenhet meg.

A Shadow of the Tomb Raider ezzel szemben szeptember 14-én érkezik. A Square Enix gyöngyszeme első blikkre a klasszikus vonalon mozoghat: halálos dzsungel, misztikus katakombák és persze az elmaradhatatlan világmegmentés.

A Warner Bros nem hagyja nyugodni kedvenc kopasz hősünket, szóval november közepén jön a HITMAN 2; új lehetőségek, eszközök, de a cél a régi.

A DICE és az Electronic Arts ismét odatette magát, jön a Battlefield 5. A harc ezúttal Rotterdam utcáitól Észak-Afrika sivatagos dombjain át tart, földön, vízen, levegőben zajlik a csata. A környezet ilyen szintű rombolhatósága garantálja a változatos játékélményt, a fejlesztők állítása szerint nem szkriptelt jeleneteket láthatunk. Ha még ez sem elég meggyőző, akkor még egy dolgot mondunk: Battle Royale. A Battlefield 5 októberben debütál.

A Daymare: 1998 letagadni sem tudná, hogy a Resident Evil inspirálta, hiszen az alapjait a Resident Evil 2 Reborn adja. Az Unreal Engine 4 hajtotta játék már jó ideje fejlesztés alatt áll, de sajnos még most sem tudunk megjelenési dátummal szolgálni.

Forrás: HOC 

Egy csokornyi Gamescom trailert hoztunk nektek! 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2