Válassza az Oldal lehetőséget

Elegáns és sokoldalú készülékek az LG-től

Elegáns és sokoldalú készülékek az LG-től

altA három készülék (LG FB166 Micro HiFi, LG BD670 Smart 3D Blu-ray™ lejátszó, LG HX906PA Smart 3D Blu-ray házimozi rendszer) bemutatója már korábban lezajlott, de az LG sajtóközleménye szerint hivatalosan mostantól érhetőek el hazánkban.

 

LG FB166 Micro HiFi

Az LG új mikrohifije, az FB166 hűvös alumíniumfelületű érintőpanelt kapott. A 160 Wattos, három utas hangszórók az oldalsó mélysugárzókkal kombinálva remek zenei élményt nyújtanak. CD lemezeinket tálca nélkül, függőlegesen helyezhetjük be, így a készülék minimalista vonalvezetését semmi sem töri meg. Mivel kedvenc zenéinket egyre ritkábban tároljuk lemezen, fontos, hogy a mikrohifink könnyedén boldoguljon bármilyen fájlformátummal, és kompatibilis legyen a legtöbb tartalomhordozó eszközzel. Az LG új mikrohifijére ilyen téren sem lehet panasz: USB, és HDMI csatlakozókon keresztül lejátszhatunk CD; CD-R/CD-RW; MP3; WMA; MP3 ID3 Tag, illetve a tévénkre csatlakoztatva DVD-RW (Videó/VR mód); DVD+RW (videó üzemmód); JPEG; DivX és CDG formátumú fájlokat és USB Plus-t is támogat. A különböző tartalmak kezelésében nyújt nagy segítséget az USB-ről történő közvetlen felvétel és lejátszás funkció, és nem hiányozhat a hordozható lejátszó bemenet, a fülhallgató kimenet, és az iPod dokkoló sem.

Az LG FB166 bruttó ajánlott fogyasztói ára: 59 990 forint.

lg-fb166-mikro-hifi-rendszer

LG BD670 Smart 3D Blu-ray™ lejátszó

Ahhoz, hogy a 3D moziélmény otthon is teljes legyen, a Cinema 3D tévé mellé szükségünk lesz egy 3D Blu-ray lejátszóra is. Az LG BD670 lejátszó okos funkcióival megnézhetjük a 3D film extráit Wi-Fi-n keresztül (BD Live 2.0), vagy válogathatunk az egyre bővülő YouTube videókból. A hagyományos internetes tartalmakon kívül számtalan applikációt és kizárólag LttewG felhasználók számára elérhető videót is nézhetünk az LG Apps (LG Alkalmazásbolt) és a Prémium tartalomszolgáltatáson keresztül. Utóbbi segíségével a leghasznosabb, legnépszerűbb tartalmakat érhetjük el, közvetlenül a lejátszóról. Wi-Fi Direct™ és DLNA funkciókkal megoszthatjuk számítógépünk, vagy okostelefonunk tartalmát, és játszi könnyedséggel továbbíthatjuk a tévénkre. Az LG Smart 3D Blu-ray™ USB 2.0-n keresztül külső merevlemezről is probléma nélkül lejátszik zenét, filmet, képeket. Gracenote MusicID-Stream™ funkciója egy gombnyomásra beazonosítja a filmekben felcsendülő zenék, dalok előadóját és címét. Az LG Remote alkalmazás letöltése után pedig Androidos okostelefonnal is irányítható lesz a készülék.

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 49 990 forint.

lg-bluray-bd670-player

LG HX906PA Smart 3D Blu-ray házimozi rendszer

Az 1100 Wattos teljesítményű készülék két álló és két a tévé mellé helyezhető szatelit hangszóróval működik. Az 5.1 csatornás hangélmény mellett okos funkciókkal bővülnek az otthoni szórakozás lehetőségei, mint például az LG Apps. (LG Alkalmazásbolt) szolgáltatás, amellyel számos alkalmazás tölthető le, illetve Prémium online tartalmak is elérhetők − közvetlenül a házimoziról. Az LG HX906PA a háztartás többi digitális eszközével DLNA-n vagy Wi-Fi Direct™ kapcsolaton keresztül is képes kommunikálni, így fotókat, filmeket vagy zenéket is könnyedén továbbíthatunk egyik eszközről a másikra. A Wi-Fi Direct™, azaz a közvetlen Wi-Fi elérés előnye, hogy nincs szükség hot spotra az adatcseréhez, így akár az okostelefonunk által rögzített tartalmakat is egyszerűen viszontláthatjuk a tévé képernyőjén. A LG lejátszóihoz hasonlóan az új Smart 3D Blu-ray házimozi is rendelkezik az LG Remote és a Gracenote MusicID-Stream™ funkciókkal.

Ajánlott bruttó fogyasztói ár: 124 990 forint.

HX906PA

Érdemes megjegyezni, hogy néhány internetes webáruház jócskán az ajánlott fogyasztói  ár alá ment. Vásárlás előtt mindenképpen érdemes széles körben tájékozódni az árak felől.

Forrás: Sajtóközlemény

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2