Válassza az Oldal lehetőséget

Elegáns merevlemez ház az ORICO-tól

Elegáns merevlemez ház az ORICO-tól

Ezzel SATA-s meghajtókat külső adattárolóként csatlakoztathatunk a számítógéphez.

ORICO 2599US3 V1

126,5×80×14,5 mm és 120 gramm – ennyi az annyi

Mint tudjuk, az USB 3.0-s interfész 5 Gbit/s elméleti átviteli sebességet kínál, ebből kifolyólag joggal várhatjuk, hogy az Orico 2599US3-V1 nem fogja vissza a winchester sebességét, persze az SSD-knél bizonyára lassulás léphet fel. A termék működése annak rendje és módja szerint pofonegyszerű, nem igényel külső tápellátást, nincs szükség meghajtók telepítésére sem.

A kék színű LED indikátor fogja jelezni a működést.

Egyszerűen csak lecsúsztatjuk a fedlapot, csatlakoztatunk valamilyen 2,5 hüvelykes meghajtót (legfeljebb 2 TB tárkapacitással, 7-től 9,5 milliméteres magasságig), majd a mellékelt USB-s kábel segítségével létrehozzuk a kapcsolatot – ez utóbbi amúgy pontosan félméteres hosszúságú. Az ORICO 2599US3-V1 jelen sorok írásakor 6,29 dolláros áron megvásárolható (24 százalékos kedvezmény mellett), mely árral már csak az abszolút névtelen szereplők tudnak versenyezni, ők is általában USB 2.0-s csatolóval. A magunk részéről fontosabbnak tartjuk a megbízhatóságot és a minőséget, mint a néhány száz forintos spórolást, emiatt esett a választásunk erre a modellre.

Szerintünk minden lényeges paramétert közöltünk a termékről, az esetleges további kérdésekhez a gyártó hivatalos weboldalát, vagy az alant látható linket ajánljuk – ha szépen kéritek, mi is szívesen segítünk.

A vásárlásért katt ide: ORICO 2599US3-V1

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2