Válassza az Oldal lehetőséget

Elephone E10 – olcsó mobil 5 kamerával

Elephone E10 – olcsó mobil 5 kamerával
92 / 100

Az Elephone E10 nem egy erőgép, de a tudása alapján az ára így is nagyon jó.

Elephone E10

Az utóbbi években a kamerák őrült ütemben szaporodnak a telefonokon. Most már nem csak a csúcskészülékek, hanem a közép- és alsókategóriás mobilok is 4 vagy akár 5 kamerát kapnak. Az Elephone E10 is az utóbbi csoportba tartozik, elől egy, hátul négy optika található.

Elephone E10 - olcsó mobil 5 kamerával 1

Ahogy írtam, a telefon nem egy erőgép, de a Mediatek Helio P22 azért nem is egy rossz processzor, modern, a napi kihívásokhoz elegendő erővel rendelkező egység ez, amiben 8 magos processzor dolgozik maximum 1,8 GHz-es órajelen. A proci mellett 4 GB memóriát és 64 GB háttértárat találunk. A HD+ felbontású kijelző 15,9:9-es oldalaránnyal rendelkezik, az előlapi kamera pedig egy csepp alakú kameraszigeten kapott helyet.

Elephone E10 - olcsó mobil 5 kamerával 2

Szóljunk akkor a kamerákról is. A szenzorok kapcsán még nem érkezett megbízható információ, így csak a felbontás adatai állnak rendelkezésünkre. Amit tehát biztosan tudunk, hogy az előlapon egy 13 megapixeles szelfikamera van, míg hátul egy 48 megás főkamerát, egy 2 megapixeles mélységszenzort, egy 13 megapixeles széleslátószögű kamerát és egy 5 megapixeles makro kamerát találunk. Első hallásra, az adatok alapján ez akár jó is lehet. A 48 megapixeles szenzorokból leginkább Sony és Samsung gyártmányokkal szoktunk találkozni, ha ezek közül került be egy a telefonba, akkor elégedettek lehetünk. A 13 megapixeles széleslátószög is elegendőnek tűnik, és az 5 megapixeles makróval is egész normális felbontású képeket lehet már fényképezni.

Elephone E10 - olcsó mobil 5 kamerával 3

Az egyéb képsességek terén is jól áll az Elephone E10. A Bluetooth 5.0-ás, a wifi kétcsatornás, így támogatja a 2,4 és az 5 GHz-es sávot is. Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, ami a takarékos Helio P22 mellé elég is lesz. Műholdas rendeszerkből kettőt támogat a mobil, így használhatjuk a GPS és a GLONASS műholdakat. Jó hír, hogy van NFC is a telefonban. Az Elephone új telefonján már az Android 10-es verziója fut. Érdekesség még, hogy az ujjlenyomatszenzor nem a telefon hátuljára, hanem az oldalára került.

Elephone E10 - olcsó mobil 5 kamerával 4

Az Elephone E10 még új készülék, jelenleg a bevezető akció zajlik. Ebben jeleneg 109,99 dollár az ára, ha bekerülsz az első 150 vásárló közé. 150 és 300 vásárló között 119,99 dollár, efölött pedig 139,99 dollár lesz a vételár.

Vásárlás itt:

Elephone E10 mobiltelefon

 

További Elephone hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2