Válassza az Oldal lehetőséget

Elephone P8 Mini – európai raktárból, olcsón, meglepő képességekkel

Elephone P8 Mini – európai raktárból, olcsón, meglepő képességekkel

Már megint egy telefon, amit olcsóbb európai raktárból rendelni, mint Kínából.

 Elephone P8 Mini 1

A GearBestnél mostanában furcsa dolgokat tapasztalhatunk. Régebben teljesen természetes volt, hogy Kínából érdemesebb rendelni az alacsonyabb árak miatt, persze csak akkor, ha van türelmünk kivárni, mire a rendelt termék megérkezik. Mostanában a helyzet kezd megfordulni. Az európai raktárak olcsóbbak, ráadásul innen egy hét alatt megérkezhet amit rendeltünk, a vámot és az ÁFA-t pedig garantáltan elfelejthetjük.

Most az Elephone telefonján, a P8 Minin akadt meg a szemünk. Ez a készülék tavaly jelent meg, de a benne található hardver miatt bőven megállja a helyét ma is. A cég egy nyolcmagos processzor köré építette a telefon, amiben nem kevesebb, mint 4 GB memóriát és 64 GB beépített tárat is találunk. Igazi érdekesség, hogy a mobil kijelzője “csak” 5 colos, viszont a felbontása teljes HD, vagyis 1920 x 1080 pixel. Ez a kijelzőméret azt jelenti, hogy a telefon a mai készülékek között tényleg mininek számít, így azoknak ajánljuk elsőrorban, akik erős, de nem túl nagy telefonra vágynak.

Elephone P8 Mini 2

A telefon egyéb képességei is jól mutatnak. Kapunk egy rakat szenzort, így van iránytű, gravitációs szenzor, giroszkóp és nem maradhatott ki az ujjlenyomat érzékelő sem. A telefonon három kamerát találunk, az előlapon egy 16 megapixeles szelfilövő vár minket, a hátlapon pedig egy 13+2 megapixeles kombóval fotózhatunk. Rádiókból a szokásos a felhozatal, a navigációhoz van GPS, a vezeték nélküli hálózatokhoz 802.11a/b/g/n szabványú WiFi, és persze nem maradhatott ki a Bluetooth sem, ami ebben a készülékben 4.0 verziójú. A telefon egyetlen hiányossága a B20 800 MHz-es LTE sáv hiánya, így jó szívvel csak azoknak ajánljuk, akik nagyobb városban élnek, mert falun a leggyorsabb mobilnetes kapcsolatot nem fogjuk tudni használni.

Az Elephone P8 Mini jelenleg két színben, pirosban és kékben érhető el az európai raktárban. Ami érdekes, hogy a kínai közel 150 dolláros árhoz képest az EU raktárban csak 135 dollárba, vagyis 34 ezer forintba kerül, és ahogy írtuk a rendeléstől számított 3-5 munkanapon belül már ki is szállítják. Mivel a raktár az EU-n belül van a vámot és az ÁFA-t el is felejthetjük.

Ha érdekel a telefon, akkor itt megtalálod (figyelj, hogy a raktár valamelyik GW jelű legyen!): Elephone P8 Mini európai raktárból

Elephone P8 Mini - európai raktárból, olcsón, meglepő képességekkel 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2