Válassza az Oldal lehetőséget

Elephone S7 – 10 magos proci, FHD felbontás 200 dollár alatt

Elephone S7 – 10 magos proci, FHD felbontás 200 dollár alatt

Ez most egy elég jó ajánlat, hiszen az Elephone egy ütős hardvert csomagolt egy kimondottan szép házba. Ahogy a címből is látszik az ár most egy picivel 200 dollár alatt van, ráadásul az európai raktárból, így se vám, se ÁFA!

Elephone S7 4G Phablet 1

 

Azt, hogy a telefon szép láthatjátok a képeken is. Ám a hardvert nem, így most gyorsan erről írok néhány sort!

Elephone S7 4G Phablet 2

A processzor egy tízmagos Helio X20, ami 2 GHz-es órajelen üzemel. Találunk mellette egy Mali T880-as GPU-t, 4 GB memóriát és 64 GB háttértárat, ami mellé tehetünk még egy 128 GB-os kártyát is, hogy minden programunk elférjen.

Elephone S7 4G Phablet 3

A vezeték nélküli kapcsolatok a szokásosak, Blutooth 4.0, 802.11 b/g/n wifi, GPS és persze rádiók a mobil szélessávhoz. A kijelző teljes HD vagyis 1920×1080 pixeles, a képátló 5,5 inches IPS panel. E felett kétoldalt kerekített Gorilla Glass 3 üveget találunk. Kinézetre a telefon hajaz a Samsung készülékeire, ez is pont olyan jól mutat a kerekített kijelzővel. Természetesen van kamera is, rögtön kettő. Az előlapi 5- a hátlapi 13 megapixeles.

Elephone S7 4G Phablet 4

Ahogy a bevezetőben olvasható, a telefonból most elérhető az európai raktárban is, ha onnan rendeljük gyorsan megérkezik, és a DHL sem szivat a nevetségesen magas vámkezelési díjával.

További részletek, képek, videók és vásárlás itt: Elephone S7 4G Phablet – 4GB RAM + 64GB ROM

 

Kattints ide, és nézz bele a többi hírünkbe, cikkünkbe is, biztos találsz még olyat, ami érdekel!

Elephone S7 - 10 magos proci, FHD felbontás 200 dollár alatt 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2