Válassza az Oldal lehetőséget

Elfy, a barátságos lámpa

Elfy, a barátságos lámpa

Egy imádni való éjszakai fény, mely garantáltan mosolyt csal mindenki arcára: ebben a szilikonos formában egy tényleg nem hétköznapi termék lakozik!

emie elfy touch sensor night light

Touch Sensitive Rechargeable LED Night Mood Light – 27,99 dollár

Az Elfy névvel illetett kütyü elég fura dolgokra képes, gyakorlatilag stresszlabdaként is funkcionál. Alapból 7 különböző színben tud pompázni, ezt azonban igény szerint bővíthetjük. Erre szolgál a Bluetooth 4.0-s kapcsolat, az okostelefonos applikációval többek közt távvezérlést és automatikus kikapcsolást is intézhetünk. A termék lehengerlő megjelenésével és egy csipetnyi kreativitással ellensúlyozza, hogy a beépített akkumulátora nem épp gigantikus (500 mAh), és feltehetően vakító fényárra sem képes (3 darab LED). 30 perces töltéssel 2 óra működésre képes, ami szintén megerősíti, hogy elsődleges lámpának van ettől jobb is. 

Az Elfy természetesen vörös fejet vág, ha lemerülni készül és zöldet, amennyiben fel van töltve. Ez élőben biztosan elég mókás lehet, hiszen már maga az egész cucc megjelenése az. A méretét olyanra szabták, hogy egy kézben tartva is elférjen, könnyebb legyen nyomkorászni. Nem semmi a csomagolás sem, mely jól láthatóan egy pokélabdát formáz – ebben akár aprópénzt is tarthatunk.

Nálatok (is) jól mutatna egy ilyen fura szerzemény?

Elfy, a barátságos lámpa 1