Válassza az Oldal lehetőséget

Elöntenek minket az iPhone X klónok

Ilyen az, ha az értelmetlen dolgok divatot teremtenek.
iphone-x-gray-select-2017.png

Az iPhone X fura kijelzőjének egy oka van, hogy a specifikációban a képernyő-kijelző arány minél magasabb legyen. Manapság ez az arány mutatja meg, hogy egy telefonnak mennyire vékony a kávája. Minél magasabb a százalék, annál több a kijelző, annál kevesebb a keret. Az iPhone X esetén a benyúló rész melletti terület is beleszámít a képbe, annak ellenére, hogy semmire se jó. Annyira nem, hogy külön appot gyártottak arra, hogy ez a rész fekete maradjon, amitől a felső sáv úgy néz ki, mintha ott nem lenne kép.

Nos, a hülyeség ül tort napjaink új telefonjai felett. A kínai cégek egyre-másra jelentik be az X-re hajazó telefonjaikat, amiknek egy része ráadásul alsó-középkategóriás hardverrel és csupán HD+ felbontású kijelzővel érkezik. Szóval nem csupán értelmetlen kijelző elrendezést hoznak, de az erejük is töredéke lesz az eredeti X-nek.

Ez itt az Oukitel U18:

oukitel-u18-640x404.jpg

Itt az Umidigi Z2:

Legvégül pedig az érthetetlenség csúcsa, a Xiaomi Mi MIX 2S:

xiaomi-mi-mix-2s-leaked-3-e1510158245808.jpg

Most mindenki álljon fel, emelje fel a kezét, ééééés…. indulhat a hullám! Gratulálunk mind a három cégnek, és az összes többinek is, aki még ezután jelenti be az új klónt!

Frissítés: Egy olvasónk felhívta a figyelmünket rá, hogy a Xiaomi telefonjáról szóló hír kamu. Lehet, hogy így van, valóban előkerült ez a kép már néhány hónapja, most viszont az MWC 2018, illetve az Mi 7 kapcsán újra megjelent olyan oldalakon is, amik az esetek többségében elég jól értesültek szoktak lenni, illetve a náluk közölt, pletykának minősülő hírek gyakran megerősítést nyernek az idő haladtával. Minden esetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, és vagy betesszük ezt a hírt is az üveg alatti ujjlenyomat szenzoros hírek közé vagy tovább átkozódunk.

Elöntenek minket az iPhone X klónok 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2