Válassza az Oldal lehetőséget

Erős hónapot tudhat maga mögött az Xbox 360

Következzenek az észak-amerikai konzolpiac augusztusi értékesítési adatai.

 

A nyár utolsó hónapjában ismét a Nintendo termékei bizonyultak a legkelendőbb konzoloknak. A listát az otthoni szórakozás forradalmára, a Wii vezeti 403600 eladott darabbal, míg a hordozható Nintento DS-ből 383000 fogyott az előző hónapban.

Ezek kétségkívül szép számok, azonban a figyelem mégis inkább a harmadik helyezett Xbox 360 felé fordul. A Microsoft konzolja ugyanis közel 100000-es darabszám növekedést volt képes produkálni júliushoz képest, augusztusban 276000-en gondolták úgy, hogy Xbox 360-nal szeretnék unalmas perceiket "túlélni". Az értékesítés ilyen mértékű növekedését nem túl bonyolult megmagyarázni, a nemrég elkövetett árcsökkentés, az Elite verzió megjelenése, az NFL \\''08 játék piacra kerülése és a hamarosan érkező Halo 3 mind hozzájárultak a konzol értékesítésének növekedéséhez.

Erős hónapot tudhat maga mögött az Xbox 360

A Sony ugyan a lista alján tanyázik, azonban nincs okuk nagyobb mértékű elkeseredettségre. A PlayStation 2 ismét felülmúlta utódját, az egyre kisebb és könnyebb játékgépet 202000-en vásárolták meg. A PS3 második, "hatjegyű hónapjának" örülhet, ezúttal 130600 darab fogyott a Blu-ray meghajtót is tartalmazó gépből. A Sony marokkonzolja egy kevéssel ugyan, de felülmúlta a házi nagytestvért, augusztusban 151200-nel több PSP-vel rohangálnak az utcán.

Erős hónapot tudhat maga mögött az Xbox 360 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2