Válassza az Oldal lehetőséget

EuroCase számítógépházak bemutatója

EuroCase 60 400 W fekete (ML H60B)

Örültünk volna, ha nevén szólíthatnánk a kuckót, hiszen a fent olvasható jelölés korántsem mutatja a gyártó kreativitását, és a termék erényeit sem érezteti. Ez legyen a legkisebb gond. Szóval “Egyeske” fotózása okozhatott volna fejtörést, ha a fekete felületéből adódó csillogó tükröződést valamelyest zavarónak éreznénk, de a képek leginkább így adják vissza a ház igaz valóját, szemben az EuroCase hivatalos oldalán találhatókkal.

EuroCase számítógépházak bemutatója 1

A tükröződéssel a házat körbejárva (vagy a házat megforgatva) mindvégig szembesülhetünk, kivétel ez alól persze a hátlap és az alulsó, “sosem látott” terület. Az egyetlen hátrány az ehhez hasonló felületekkel, az az ujjlenyomatra való érzékenység, de mindennek megvan a maga ára, s a felhasználónak még vásárlás előtt számolni kell az ilyen esetleges kellemetlenséggel. Ami még inkább feldobja a sötétséget, az a szintén tükröződő ezüstszínű függőleges csíkok, illetve az előlap mögé rejtett 120 mm-es Silence ventilátor, mely működés közben kéken világít.

EuroCase számítógépházak bemutatója 2EuroCase számítógépházak bemutatója 3

Az oldallap kettő darab opcionálisan beszerelhető ráadás légforgatónak ad lehetőséget, mindkét rácsozat mögé egy-egy 80, illetve 120 mm-es ventilátor szerelhető, ahogyan a hátlap mögé is. Tartozék a felső oldallapi rácsozatra szerelt légterelő. Ezekkel, és a hardverek egyéb megfelelő hűtéseivel bizonyára elérhető a kívánt, vagy szükséges alacsony hőmérséklet.

EuroCase számítógépházak bemutatója 4EuroCase számítógépházak bemutatója 5

A belső váz acél, felülete igényes, az élek nem vágnak. A házba ATX, vagy mikro ATX típusú alaplap szerelhető, hátul hét darab bővítőkártya kaphat helyet. Az említett előlapi kék ventilátor mögött négy belső 3,5″-os, felettük pedig kettő darab külső meghajtóhely található. Az 5,25″-os meghajtóhelyek száma négy, ebből a két felsőt optikainak szánták, hiszen rugós lehajtókával rendelkeznek. Egyikre előre megfontolt szándékkal DVD jelölést, míg az alatta lévőre egy Compact Disc ReWritable emblémát raktak, melyek egyáltalán nem köteleznek senkit.

EuroCase számítógépházak bemutatója 6alt

A már beszerelt táp szintén EuroCase termék. A 400 W-os egységet 120 mm-es ventilátorral vértezték fel, mely négy darab molex, egy darab floppy, egy darab SATA csatlakozót, és természetesen egy 24 és egy 4 pines tápcsatlakozót biztosít a használatra.

EuroCase számítógépházak bemutatója 7

Specifikációk:

Beszerelhető alaplap méretei:

mikro ATX / ATX

Tápegység:

EuroCase 400 W ATX

Méretek:

460 × 200 × 440 mm

5,25″-os külső meghajtóhelyek száma:

4 darab

3,5″-os külső meghajtóhelyek száma:

2 darab

3,5″-os belső meghajtóhelyek száma:

4 darab

Bővítőkártya-helyek száma:

7 darab

Ventilátorok:
  • 12 cm-es előlapi
  • opcionális hátlapi és oldallapi ventilátorok
Anyag:

acél

EuroCase számítógépházak bemutatója 8 EuroCase számítógépházak bemutatója 9

EuroCase számítógépházak bemutatója 10 EuroCase számítógépházak bemutatója 11

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2