Válassza az Oldal lehetőséget

Ez bizony egy törhetetlen telefon átlag feletti hardverrel

Ez bizony egy törhetetlen telefon átlag feletti hardverrel

Csak azért mert strapatelefon legyen gyenge a hardver?

AGM X2 SE 4G Phablet 5

Az AGM nevet még tanulnunk kell, de a kínálatot látva biztosak vagyunk benne, hogy nem sokáig. Aki strapatelefont szeretne magának, az jó lesz, ha megjegyzi ezt a márkát, mert barátságos áron kínálnak remek telefonokat. Az AGM X2 SE nevű telefonjuk nem is a legerősebb a sorban, de így is érdemesnek érezzük bemutatnásra.

AGM X2 SE 4G Phablet 1

Kezdjük azzal, hogy a telefon lelke egy Snapdragon 653-as, nyolcmagos processzort tartalmazó egység. A Snapdragon 653-ról azt kell tudnunk, hogy a középkategória tetejét erősíti a Qualcomm kínálatában. Nyolc magja két fürtbe van fogva, ezek közül az alsóban Cortex-A53, a felsőben viszont Cortex- A72 mag dolgozik. Ezek meglehetősen erős processzormagok, ráadásul az órajelük is rendesen meg van piszkálva, a terhelés függvényében akár 1,95 GHz-ig is felszaladhat.

AGM X2 SE 4G Phablet 2

A telefonban nem kevesebb, mint 6 GB memóriát és 64 GB beépített tárat találunk. Azt gondolom, ez manapság mindenre elég lesz. A kijelző sem lett rossz, egy 5,5 colos, FHD, vagyis 1920 x 1080 pixel felbontású AMOLED panel adja a képet. Ha ez sem lenne elég, akkor nézd meg az akkumulátort, ami nem kevesebb, mint 6000 mAh kapacitású. Ezzel aztán el leszel néhány napot a dzsungelben konnektor nélkül is.

AGM X2 SE 4G Phablet 3

Az extrák sora még itt sem ért véget. Az AGM olyan kamerákat szerelt be, amik bármilyen telefonnak a becsületére válnának, strapatelefonban pedig párjukat ritkitják. Az előlapi kamera 16 megapixeles, hátul pedig két darab 12 megapixeles szenzor dolgozik az optikák alatt. Természetesen találunk mindenféle szenzorokat, így nem hiányozhat az iránytű, a gyorsulásmérő, a gravitációs szenzor, a giroszkóp vagy az ujjlenyomat olvasó sem.

AGM X2 SE 4G Phablet 4

A rádiókra sem lesz panaszunk. A műholdas navigációs rendszerek közül a GPS, a GLONASS és a BDS rendszereket támogatja. Kapunk gyors wifit és Bluetooth-t, valamint mindenféle rádiókat a szélessávú internethez, amikkel a világ minden pontján használhatjuk az LTE kapcsolatot, perzs, csak ha az adott ponton van ilyen. Nem maradhatott ki a hazánkban használatos B20 800 MHz-sem.

Az AGM X2 SE egy strapatelefon, ami azt jelenti, hogy gumiborítást és IP68-as por és víz elleni védelmet kapott. Ennek aztán enm lesz baja, ha beleesik a vízbe, de akkor sem, ha a Szaharán kell átkelnünk!

A telefon hardvere alapján a középkategória tetején helyezkedik el, de a strapatelefonok között inkább a felsőkategóriában játszik. Emiatt az ára sem kevés, de itt legalább tudjuk miért kerül ennyibe.

Itt megtaláljátok: AGM X2 SE 4G Phablet

 

A telefonra jelenleg nem érhető el az EU Express szállítás, így vámot és ÁFA-t is kell utána fizetni.

Ez bizony egy törhetetlen telefon átlag feletti hardverrel 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2