Válassza az Oldal lehetőséget

Ez lesz az első valódi Poco telefon?

Ez lesz az első valódi Poco telefon?
A Xiaomi Poco almárkájában eddig olyan készülékeket láthattunk, amik más néven már megjelentek a Xiaomi vagy a Redmi kínálatában.

Ez lesz az első valódi Poco telefon?

Ha a hírek igaznak bizonyulnak, akkor érkezik egy olyan mobil, ami Xiaomi vagy Redmi név alatt még nem mutatkozott be, vagyis lehetséges, hogy ez lesz az első igaz, teljesen a Poco égisze alatt készülő telefon.

 

A M2007J20CG kódnéven szereplő eszköz, a pletykák szerint a keresztségben a Poco X3 nevet fogja kapni. A hátlapról készült fotón egy markáns dizájnt láthatunk, ami jelentősen eltér a Xiaomi mobilok kialakításától. Megváltozik a kamerasziget is, a lekerekített szélek mellett egyenesre vágott alsó és felső peremet találunk.

 

A legszembetűnőbb persze a hatalmas Poco felirat, ami a kép alapján egy textúrált felületen kapott helyet. Lehetséges, hogy ez egy csúszásmentesített felület lesz, ami egy telefonnál nem túl nagy hátrány. Az FCC jegyzékének köszönhetően ismerünk néhány Poco X3 specifikációt, már ha tényleg ez lesz a neve.

 

Ez lesz az első valódi Poco telefon? 1

 

Az operációs rendszer a MIUI 12 lesz, akkumulátorból egy 5060 mAh kapacitásút találunk benne, amihez jár majd 33 wattos gyorstöltés is. Nem az FCC jegyzékéből, hanem a képről állapíthatjuk meg, hogy a hátlapi főkamera 64 megapixeles lesz.

 

Az új telefonnak nem ismerjük az árát, nem tudjuk a megjelenés dátumát sem. Az sem biztos, hogy a most elsőnek tűnő Poco dizájn nem jelenik-e meg előbb egy Xiaomi vagy Redmi modellen. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy valamikor megérkezik az új mobil.

Hasonló hírek oldalunkon

 

Forrás: 1

Ez lesz az első valódi Poco telefon? 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.