Válassza az Oldal lehetőséget

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy a Xiaomi nem csak telefont gyárt.

xiaomi aprilis cover


 

Bevezető

Az utóbbi néhány évben a Xiaomi a termékek sokszínűségét nézve egészen multi-kulti céggé nőtte ki magát. Terjeszkedésükhöz minden módszert bevetnek. Felvásárolnak, beolvasztanak más cégeket, mint tették például a Segway-jel, amit elektromos közlekedési eszközeiről ismerünk. Egyes gyártók termékei, mint például a Philips okoségőinek és lámpái megkapják a Xiaomi okosotthon ökoszisztémáját, ráadásul a Xiaomi terjesztési csatornáit, máskor pedig egyszerűen más kínai OEM gyártók portékai közül válogatnak, ahogy azt teszik sokan mások is a világban. Emellett persze meg vannak a saját fejlesztőműhelyek is, amik számolatlanul öntik a termékeket a különböző almárkák kínálatába.

Xiaomi MiTU Scooter for 3 - 6 Years Old Kids- Pig Pink

Napjainkra annyi almárka keletkezett a Xiaomin belül, hogy ember legyen a talpán, aki mindet észben tudja tartani. Legyen bárhány ilyen, néhány dologban egyeznek ezek a cégek. Az egyik a kedvező ár, a másik a kitűnő minőség. Ebből a Xiaomi nem enged, ahogy nem enged az üzletpolitikából sem, ami nem enged 5 százaléknál nagyobb haszonkulcsot egyetlen terméknél sem. ennek köszönhető egyelőre az is, hogy a csúcstelefonok sem kerülhetnek sokkal többe mint 500 dollár, és a cikkben szereplő termékek, bár tényleg nem az átlag kínai gagyit képviselik, mégis megfizethetők maradnak.

Ebben az írásban néhány termékkört veszünk sorra, mindegyikhez ajánlunk egy-egy terméket is, valamint megmutatjuk, hogy az adott körből hol találjátok a nagyobb választékot. így lesz ez a ruházatnál, a játékoknál és a konyhai eszközöknél is, amik között, ahogy a címben is olvashattátok egy nagyon fontos egyezés lesz, egyikben sem lesz áram!


 

Xiaomi MITU -gyerekeknek és gyerekeseknek

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi 1

A MITU almárka alatt piacra kerülő termékek mindegyike játék, illetve van néhány olyan termék is, ami a gyerekes szüléket segíti. Előbbiekhez tartoznak például az építőjátékok, utóbbihoz a babakocsi. Úgy hiszem, akik a hozzánk hasonló blogokat olvassák leginkább a Xiaomi olcsó drónja miatt ismerik a MITU nevet, de mivel mi most csak áram nélküli dolgokkal foglalkozunk ezt kihagyjuk. Itt vannak helyette a LEGO-hoz kissé hasonló, ám klónnak vagy másolatnak közel sem mondható csomagok. Ezekből építhetünk teherautót, billencset vagy daruskocsit. Ezek mellett találunk még a legkisebbeknek szánt rollert, de van mágneses építőjáték is. A sor szinte végtelen.

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi 2

Gyerekesek számára a babakocsi és a gyerek vagy bébi cuccoknak kialakított táska ajánlható, de persze van itt iskolatáska is, ha csemeténket nem tucat táskával szeretnénk a suliba zavarni. A Xiaomi MITU termékek árai a kínai átlaghoz képest magasak, de az itthon kapható márkás konkurensekhez képest egyáltalán nem azok, sőt. Szóval érdemes körülnézni, hátha meglepitek a csemetét valamilyen értelmes kreativitást fejlesztő játékkal!

Xiaomi MITU termékeket itt találsz:

Olvassátok el a cikk végén a szállítás kiválasztására vonatkozó részt!


 

Xiaomi YIJIE – Segítség a takarításhoz

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi 3

Egy újabb almárka, amibe specifikusan csak egyfajta termékek kerültek, ezek mindegyike a lakásunk takarítását segíti. Vannak itt különféle MOP-ok, vagyis felmosók, portalanító szerkezet, lapát és söprű, szóval tényleg olyan dolgok, amiket naponta használunk, és ezek mind a megszokott Xiaomi minőségben.

Válogassatok kedvetekre itt: Xiaomi YIJIE termékek

Olvassátok el a cikk végén a szállítás kiválasztására vonatkozó részt!


 

Xiaomi Happy Life – Boldog élet a fürdőben

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi 4

Ennél butább nevet akkor sem tudnék kitalálni, ha akarnék. A Happy Life, vagyis Boldog Élet termékek a fürdőszobában vagy a mellékhelyiségben tartózkodásunkat teszik boldoggá. A lényeg, hogy van itt a WC-papír tartótól a szappantartóig minden, de találunk fogasokat vagy 5 és 10 darabos komplett fürdőszobai szetteket is. Ezek persze mind műanyagból készülnek, de legalább jó minőségűből a Xiaomihoz méltó minőségben.

A fürdőszobai csomagok itt vannak:

Egyéb Happy Life termékek között itt válogathattok:

 

Olvassátok el a cikk végén a szállítás kiválasztására vonatkozó részt!


 

Xiaomi Youpin – amiben minden belefér

A Youpin almárka a Xiaomin belül egy amolyan ömlesztett valami. Rengeteg féle cucc fér bele ide a gyerekbiciklitől a ruházatig, de találunk itt kempingezéshez sátrat, csillagásztávcsövet, órákat és cipőket is.

Ez utóbbi termékkör az egyik kedvencem, mivel tavaly ősz óta én is Xiaomi cipőben járok. Naponta a lábamon van, eddig nem akar szétesni, a talp sem akar leválni, és pont olyan kényelmes, mint amikor a dobozából kivettem. A cipőről írt cikkemben azt mondtam, hogy ilyen kényelmes cipőm még nem volt, és ezt tartom most is.

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi 5

Fontos, hogy a hazai árakhoz képest ezek a lábbelik kimondottan olcsók, nagyjából azon az árszinten szerezhetők be, mint a noname darabok az itteni boltokban, esetleg kis szerencsével valamelyik ismert gyártó legpocsékabb, legolcsóbb cipője kerül ennyibe, ami (szintén tapasztalat) egy év alatt leesik a lábunkról. Szóval, ha kényelmes, minőségi és olcsó cipőt keresel, olyat, ami leginkább a szabadidő eltöltésére való, akkor kattints és válogass!

Xiaomi cipők:

Külön figyelmetekbe ajánlanék egy cipőt, ami jelenleg a bevezető akcióban kuponnal olcsóbban vásárolható meg. A szállítás május elején indul, de cserébe a várakozásért nagyon jó árat kapunk! 63,99 dollár helyett 43,99 dollárért lehet a miénk, ha a vásárláskor használjuk a 3c777d kuponkódot!

A Youpin név alatt az egyik kedvencem a gyerekeknek szánt bicikli. Hihetetlenül sokoldalú darab. Használható pedálos vagy futó tricikliként is a kisebbeknek, de áthajtogatva kétkerekű jármű lesz belőle. Sok éven keresztül tudjuk használni, mert nem csak a kerekek száma, hanem a kormány távolsága és az ülés magassága is változtatható. Egyetlen hibája van, nem adják olcsón.

Deformable Dual Mode Bike for Baby from Xiaomi youpin- Pink

Itt találod meg a gyerekbiciklit: Deformable Dual Mode Bike from Xiaomi Youpin

További Xiaomi Youpin termékek itt vannak:

Olvassátok el a cikk végén a szállítás kiválasztására vonatkozó részt!


 

Xiaomi a konyhában

Xiaomi Mijia Cool Black Non-Stick Knife Stainless Steel Knife Set

Az eddigiek után senkit nem fog meglepni, hogy a Xiaomi a konyhánkat is el akarja foglalni. Rengeteg műanyagedény, keverőtálak és hasonlók találhatók a Xiaomi neve alatt, de most nem ezekkel, hanem késekkel foglalkozunk.

Késekből két verzió létezik, az egyik hagyományos acélpengével, a másik a kerámia pengével gyártott kések csoportja. Ezek közös nevezője a fekete szín, ami miatt hihetetlenül jól néznek ki. Persze a késeknél nem ez az elsődleges, a lényeges szempont, hanem a penge minősége. A kerámia késeknél ezzel nem szokott gond lenni, de azért én jobban szeretem a hagyományos, acél pengéket. Ezeknél a Xiaominál nem lesz probléma, kiemelkedő keménységű acélt használnak, pluszban pedig az anyagot olyan mikrostruktúrájú anyaggal látják el, ami lepergeti a folyadékot és megkönnyíti a penge tisztántartását is.

Ezek a nyárelő legjobb áram mentes Xiaomi kütyüi 6

Olvassátok el a cikk végén a szállítás kiválasztására vonatkozó részt!

 

 

Xiaomi hátizsákok – Minden belefér

Xiaomi Trendy Geometric Splicing Reflective Water-resistant Backpack- Black

Ennek a témának mindenképpen érdemes külön bekezdést szentelni, mert ismét csak saját tapasztalat alapján mondom, a Xiaomi hátizsákjai igazán remek darabok. Nálunk jelenleg két változat teljesít szolgálatot, mind a kettőt szeretjük, használjuk már több mint egy éve, lényegében napi szinten. Kopásnak, szakadásnak nyoma sincs, a cipzárak nem romlottak el és a vízállóság is olyan, mint amikor kivettük a csomagból. Egyszóval tökéletesek.

Xiaomi Solid Color Lightweight Water-resistant Backpack - Glacial Blue Ice

Hátizsákokat egészen olcsón, már 3000 forint alatt is találunk, a drágábbak sem kerülnek 12-15 ezer forintnál többe. Szóval, ha szeretnél mostanában hátizsákot venni, akkor ne hagyd ki a számításból a Xiaomi zsákjait sem!

A legolcsóbbakat itt találod:

További hátizsákokat itt találsz:

 

Olvassátok el a cikk végén a szállítás kiválasztására vonatkozó részt!


 

Xiaomi Wowstick – Tekerem, csavarom

Wowstick Manual Screwdriver Bits Tool Kit for Repairing Phone Toy Laptop- Silver

Végezetül, de nem utolsó sorban a szerszámosztályról jelentkezünk. A Xiaomi Wowstick termékcsaládban spéci, precíziós csavarhúzókészleteket találunk. Ezek nagyobb részben motorosak vagy akkumulátorral, töltővel vagy elemmel táplálhatjuk őket. Rengeteg BIT, vagyis csavarhúzóhegy jár hozzájuk, amiket leginkább azok fognak szeretni, akik a hagyományosan órás csavarhúzónak nevezett készleteket használják.

Sajnos a motoros megoldások, legalábbis az erősebb, akkumulátoros verziók elég drágák, de azért akad itt hagyományos, kézi hajtású csavarhúzó is. Ebben kétféle csavarhúzószárat találunk, egy vékonyabbat és egy vastagabbat, valamint persze ott vannak a különböző csavarhúzó hegyek is, hogy egyetlen féle és fajta csavar se jelentsen akadályt.

WOWSTICK Wowpad 2 Grid Magnetic Positioning Plate - Black

Amit még nagyon szeretek ettől az almárkától az a mágneses csavartartó. Aki szedett már szét például telefont vagy notebookot az tudja, hogy a kiszedett csavarokat érdemes olyan mintában elhelyezni az asztalon, ahogy kivettük őket, mert így nem fognak összekeveredni. Azonban elég csak egy picit meglökni az asztalt, a csavarok összeborulnak, mi pedig gondolkozhatunk, hogy melyik hosszúságú hol volt. Ezen segít a mágneses pad. Nem centis beosztásának hála a csavarokat pont olyan mintába tudjuk rendezni, ahogy kicsavartuk őket, ráadásul a mágnes miatt garantáltan a helyükön is maradnak. Nagyon szeretem, okos, ötletes és egyáltalán nem drága dolog.


 

Zárszó

Reméljük, hogy tetszett nektek a cikk, ha van olyan Xiaomi termék, ami nem került be, de Ti szeretitek osszátok meg velünk a hozzászólások között!

Ha rendeltek, akkor a szállítási mód kiválasztására figyeljetek! Gearbesten a Priority Line, Banggoodon az EU Priority Line szállítás ígér vám és ÁFA mentes érkezést. Amennyiben a termék ára szállítási díjjal együtt meghaladja a 40-42 dollárt mindenképpen ezt a szállítási módot vegyétek igénybe!


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.