Válassza az Oldal lehetőséget

Ezt az okosórát nem bonyolították túl, így akár egy évig is működik egy elemmel

Ezt az okosórát nem bonyolították túl, így akár egy évig is működik egy elemmel

A Diggro DL10 nem egy tipikus okosóra, bár szinte mindent tud, amit egy okosórától elvárható.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 5

Kezdjük ott, hogy elemmel működik. A gyári adatok szerint készenléti módban akár egy évig is ketyeghet egy gobelemmel, de normál használat mellett is elmegy 8 hónapot. Azt, hogy mindent tud, amit elvárhatunk, úgy értem, hogy tényleg mindent. Persze ne egy 150-200 dolláros órával hasonlítsuk össze, mert akkor elvérzik.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 2

Ami tény, hogy IP68 vízállósággal rendelkezik, így akár 50 méter mélyre is merülhetünk vele. Ez a legtöbbünknél esélytelen, a maximum a fél méter a kádban vagy a Balatonban, de a lehetőség akkor is adott. Ezen kívül számilja a lépéseinket, az elégetett kalóriát, a megtett távolságot (ezt gondolom a telefonos app segítségével), van benne stopper és ébresztő, valamint jelet, ha üzenetünk érkezik, de nem csak SMS-nél, hanem lényegében inden lényegesebb beszélgetős programnál, így nem maradt ki a Facebook, a Twitter vagy a Skype sem.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 3

Az óra kinézetre tipikus sportórának tűnik, a kijelző is monokróm, szóval itt nem számíthatunk se IPS panelre se 16 millió színre. Talán pont ezért lesz jó ez a szerkezet, mert bírja a strapát, a vizet, és mindenféle poros környezetet,de az alap funkciókat ugyanúgy megkapjuk tőle, mint egy egyszerűbb, de sérülékeny darabtól. A leírás szerint több sportot is támogat, így mérhetjük az adatokat úszás, kerékpározás vagy futás közben.

Diggro DI10 Smart Sport Watch 4

Ha egyszerű és olcsó sportórát keresel okosfunkciókkal, akkor ne is menj tovább, lehet, hogy a Diggro DL10 lesz a Te órád! Itt megtalálod: Diggro DI10 Smart Sport Watch

Ezt az okosórát nem bonyolították túl, így akár egy évig is működik egy elemmel 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2