person_outline
جستجو کردن

با ارتقاء 240 Hz، مردم در مورد HP Apple 15 هیجان زده هستند

خوانندگان: 0 / 5

ستاره غیر فعال استستاره غیر فعال استستاره غیر فعال استستاره غیر فعال استستاره غیر فعال است

چنین صفحه نمایشی هرگز در یک کامپیوتر قابل حمل نیست.

لپ تاپ hp برنده می شود

A CES 2019 alkalmából leplezte le a HP az új Omen 15 játékos laptopot. A cég szerint ez az első olyan gép, melynek megjelenítője 240 Hz-es képfrissítésre képes. A 15,6 hüvelykes IPS-kijelző egyébként 1080p felbontással bír, úgyhogy az új NVIDIA RTX 2070 Max-Q és az öregnek szintén nem nevezhető Intel Core i7-8750H processzor bizonyosan képes lesz ezt maradéktalanul kiszolgálni. A lenti képről az is leolvasható, hogy a monitor válaszidje 4 ms. A 16 GB-nyi rendszermemória gyakorlatilag alapkövetelmény egy játékos eszköznél, a 802.11ax (Wi-Fi 6) talán még nem feltétlenül, de ez is a kínálat részét képezi.

hp omen 15 slide

A teljesítményéhez képest az Omen 15 relatíve alacsony profilúnak mondható, a 2,4 kg-os tömeg is egy vállalható értéknek tűnik. A fedlap látványos X-es mintázata, valamint a billentyűzeten lévő világító zónák természetesen továbbra is rendkívül megkapóak, akárcsak a WASD gombok kiemelése.

hp laptop

Az Omen 15 alapváltozata februárban rajtol, a kezdőára 1 370 dollár lesz. A 240 Hz-es megjelenítővel felszerelt példányok csak júliusban rajtolnak, ezek várható ára még nem ismert – sejthető, hogy igencsak ütős számokat láthatunk majd!

منبع: engadget.com