person_outline
جستجو کردن
  • نرمافزار
  • نوشته شده:
  • دفعات بازدید: 1191

در نهایت، پیام ها در Messenger فیس بوک می توانند حذف شوند

خوانندگان: 0 / 5

ستاره غیر فعال استستاره غیر فعال استستاره غیر فعال استستاره غیر فعال استستاره غیر فعال است

بیایید با آرامش بگوییم وقت آن رسیده است.

فیس بوك zuckerberg


سال گذشته، آن را دوباره ناراحت شد که باید چنین عملکردی داشته باشد، بنابراین TechCrunch گزارش داد که من با مکالمه با مارک زوکربرگ ادامه خواهد داد. پیام های مارک حذف شد، اما آنها همچنان قابل مشاهده بودند. سپس فیس بوک اعلام کرد که این مکانیزم یک فرآیند داخلی است که برای محافظت از اطلاعات درایورها، جلوگیری از نشت اطلاعات بعدی. به طور خاص، این به این معنی است که پیام های مارک به طور خودکار پس از زمان تعیین شده حذف می شوند.

خوب، با توجه به آخرین اخبار، ما یک راه حل مشابه با آن را دریافت می کنیم، البته ما می توانیم مطالب ارسال شده به مکان اشتباه یا احتمالا نادرست را حذف کنیم. اول، ویژگی جدید در رابط های iOS و Android می تواند مورد استفاده قرار گیرد، که می تواند برای 10 دقیقه پس از ارسال پیام مورد استفاده قرار گیرد. اگر پیام را در طول دقیقه 10 حذف کنید، پیام به جای متن حذف خواهد شد. هنگامی که شما حذف می کنید، می توانید ورود خود را تنها در محل یا در محل تماس خود حذف کنید.