Válassza az Oldal lehetőséget

Fából vaskarika? Nem! Fából Xiaomi óra!

Fából vaskarika? Nem! Fából Xiaomi óra!

Már megint egy Xiaomi termék, amit nem érdemes megvenni.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 1

Bár nagyon szeretjük a Xiaomi termékeit, időről időre belefutunk olyan dolgokba, amiért két forintot nem adnánk. Nem azért mert rosszak, egyszerűen csak elérkeztünk oda, hogy kényetelenek vagyunk a nevet megfizetni, és bizony a név sokszor drágább, mint maga a termék.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 3

Ilyen ez az óra is, ai a Xiaomi márkaneve alatt látott napvilágot. Mit tud? Mármint azon kívül, hogy méri az időt? Semmit! Ez egy óra, fából, ami méri az időt, ráadásul csendes. A hátuljába mélyített részbe tették az óra mechanikákáját, ami persze elemmel működik. A számlap konkáv kialakítása, extrtaként megemlítik, hogy a kialakítás miatt rossz fényviszonyok között is olvasható marad a számlap. További extra, hogy német bükkből készül. No comment, ezzel az erővel magyar bükkből is lehetne, de azért a német mégis jobban hangzik.

Xiaomi Wood Silent Alarm Clock 2

Ha mégis szeretnél egy ilyen órát, akkor 6500 forintért magadévá teheted itt: Xiaomi Wood Silent Alarm Clock

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2