Válassza az Oldal lehetőséget

Fegyencmobil Gearbest módra!

Fegyencmobil Gearbest módra!

A Zanco tiny t1 után felmerült bennünk, hogy szétnézünk a mini mobilok között. Alaposan meglepődtünk.

L8STAR BM70 Mini nyito

A Gearbest kínálatában lelhető fel az aprócska L8STAR BM70, jelen bejegyzésünk alanya. A klasszikus stílusú telefon nem veheti fel a versenyt a t1-gyel, de azért őt sem neveznénk egy óriásnak: 6,2×2,4×1,17 cm és 18 gramm. A 300 mAh-s akkumulátor 4-5 óra csevegést bír, a 0,66 colos OLED kijelző energiával történő ellátása nem támaszt teljesíthetetlen követelményeket, így a készenléti idő elérheti az 5-7 napot.

A hívások és a szöveges üzenetek kezelésén kívül a cucc tartogat még néhány meglepetést, például Bluetooth-fülhallgatóként is használható, a Magic Voice funkció pedig a hangszín megváltoztatására szolgál. A vezeték nélküli kapcsolattal szinkronizálást is végezhetünk, vagy SIM kártya híján ezen keresztül is hívhatunk – ilyenkor lényegében kihangosítóként használjuk.

L8STAR BM70 Mini Quad Band Unlocked Phone Ébresztőórának is jó, bár arra valószínűleg nem lesz szüksége a leendő felhasználónak… 

Végeredményben látható, hogy a Zanco tiny t1 ugyan még szerényebb méretekkel bír, mint a BM70, ellenben ez lényegesen olcsóbb és már most megvásárolható! Nyilvánvalóan ez sem egy igazán sokrétű eszköz, ha (nagyon) számít a méret, akkor viszont lehet létjogosultsága. A fura szerzemény 16,99 dolláros áron vásárolható meg.

Bővebb infó és rendelés: L8STAR BM70 (fekete, fehér)

Fegyencmobil Gearbest módra! 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2