Válassza az Oldal lehetőséget

Fényszórót szereltek az Oukitel IP68-as telefonjára

Fényszórót szereltek az Oukitel IP68-as telefonjára

Ezt aztán ütheted, vághatod, meg sem kottyan neki!

OUKITEL WP2 1

Üszintén megmondom, nem tudom mit akar egy telefon leírásában a Military Standard Smartphone kifejezés. Jó, a szavakat értem, de sosem sikerült kiderítenem, hogy vajon van valami szabvány ezekre az eszközökre, amit a föld minden országának minden hadserege betart vagy betartat? Vagy ha nem így van, akkor vajon melyik hadseregre gondol a költő a gyártó?

OUKITEL WP2 2

Igazából mindegy is, ez már csak a szőrszálak felesleges hasogatása, mert a lényeg az, hogy az Oukitel telefonja meglehetősen ellenállónak tűnik a környezet viszontagságai ellen. Ütésálló, víz és porálló, szóval megfelel az IP68 szabvány követelményeinek. Emellett kapott egy baromi nagy akkumulátort is, a 10 000 mAh manapság nagyjából egy hetes töltögetés nélküli üzemidőt ígér, szóval ezzel a telefonnal akkor is elmehetünk a csatába, ha az ellátó kontingens nem húzza utánunk a hosszabbítót.

A telenba épített vas már nem annyira acélos mint a külső. Az MTK6750T-ről már leakadhatnának a gyártók, ott van helyette a Helio P23. Igaz, utóbbi drágább, előbbi pedig a maga nyolc A53-as magjával még mindig elég a napi feladatok többségéhez. Pakoltak a telefonba 4 GB memóriát és 64 GB beépített tárat is, kapunk 16+2 megapixeles kamerapárost hátra és egy 8 megapixeles fényképezőt előre, szóval a rutinfeladatokat a tzelefon szépen megoldja. Van sok szenzor, természetesen ujjlenyomat szenzor is, kapunk támogatást a GPS műholdakhoz és kapunk NFC-t is, hogy tudjunk készpénz nélkül fizetni a kantinban. További extra a címben említett fényszóró, vagyis a hátlapi kamera alá szerelt négy darab nagyteljesítményű fényt emittáló dióda, közkeletűbb nevén LED.

OUKITEL WP2 3

A telefon tehát elég jól felszerelt, az ára pedig átlagos. Szívesen mondanám, hogy iszonyatosan olcsó, de nem az, pont annyiba kerül, mint a többi hasonló képességű mobil, szóval innentől már csak az dönt, hogy melyik gyártó neve szimpatikus. A telefon bevezető akciója ma indult, ennek keretében szeptember 30-ig 220 dollárért, vagyis mai árfolyamon 60 ezer forintért vásárolhatjuk meg.

A bevezető akció részleteit itt találod: OUKITEL WP2 bevezető akció

A telefont itt vásárolhatod meg: OUKITEL WP2 egyéb információ és vásárlás

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.