Válassza az Oldal lehetőséget

Friss információk a Nokia E6-00-ról

 

Újabb információk láttak napvilágot a Nokia legújabb készülékéről.

 

 

Először év elejét hallhattunk a Nokia legújabb készülékéről, az E6-ról, és az elmúlt hetekben néhány kép is kiszivárgott az újdonságról. Az érdeklődőknek friss információkkal tudunk szolgálni, hiszen újabb képek illetve egy videó -melyet közben már eltávolítottak a népszerű videómegosztóról- látott napvilágot a Finnek legújabb készülékéről.

Friss információk a Nokia E6-00-ról

Friss információk a Nokia E6-00-ról

A Nokia E6 egy 8 Megapixeles optikát kapott, melyet sötétben dupla LED villanó segít, illetve 720p-s videók rögzítésére is alkalmas. A 2,6 hüvelykes, 640×480 pixelt megjelenítő kapacitív kijelzőn át kezelhetjük majd az egyedileg kialakított Symbian^3-as rendszert. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Nokia mikor jelenti be hivatalosan is a modellt, így jelenleg a forgalmazás kezdetéről és a várható árról sincs információ.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2