Válassza az Oldal lehetőséget

Fujitsu Siemens Computers – Új Piano Black monitorok

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb nagyfelbontású, síkképernyős, Piano Black LCD monitorjait.

 

A 22 hüvelykes SCALEOVIEW Q22W-1 monitor, a 19 hüvelykes SCALEOVIEW D19-1 és a szintén 22 hüvelykes SCALEOVIEW D22W-1 mindegyikéhez a nagyszerű műszaki paraméterek mellett fényes, fekete előlap és extra-karcsúan lapos kivitel társul. A körültekintő ergonómiai kialakítás és vonzó ár mellett az új monitorokat kis helyigényük teszi rendkívül felhasználóbaráttá.

 

SCALEOVIEW Q22W-1

Az elegáns, 22 hüvelykes, széles képarányú monitor ideális választás a modern multimédia- és videokonferencia-alkalmazásokhoz, mivel kávájába egy kamerát és két mikrofont szereltek, így – USB interfészen át – kép és hang továbbítására is lehetőséget biztosít. Az 1,3 megapixeles felbontású és 30 frame/sec teljesítményű webkamerával és zajcsökkentő funkcióval ellátott mikrofonokkal a VoIP használhatóság kikapcsolódássá válik. A SCALEVIEW Q Line sorozatú kijelző tökéletes felszerelés arra az esetre, ha életszerűen éles minőségben kívánjuk élvezni az ultragyors mozgásokat. A képernyő üzemmódjának átkapcsolásával egyszerű a váltás a különféle feladatok között, legyen fotó- és videóanyagok szerkesztése vagy játék.

Tulajdonságok (alap kivitel):

– 22 colos kijelző
– Tipikus válaszidő: 5ms
– 170° / 170°-os széles látószög
– 1680 x 1050 pixeles maximális felbontás
– 300 cd/m2 fényerő
– ACR (Advanced contrast ratio) szerinti kontrasztarány: 3000:1
– Interfészek: D-Sub, DVI-D, HDMI, HDCP (DVI-D és HDMI illesztővel), Video, S-Video, Kompozit-Video

Speciális kivitel:

– integrált 1,3 megapixeles webkamera
– integrált mikrofon, zajelnyomás funkcióval

SCALEOVIEW D19-1

A kiváló teljesítményű, extra karcsú design igen vonzó árral társul a 19 hüvelykes monitor esetében is. 5 ms-os válaszidejének, kiváló 2000:1-es kontrasztképességeinek és 300 cd/m2-es fényerejének köszönhetően kompromisszumok nélkül szolgálja ki a legújabb, nagy grafikai elvárásokat támasztó számítógépes játékok, vagy multimédiás alkalmazások igényeit is.

Tulajdonságok:

– 19 colos kijelző
– Tipikus válaszidő: 5ms
– 170° / 160°-os széles látószög
– 1280 x 1024 pixeles felbontás
– 300 cd/m2 fényerő
– ACR (Advanced contrast ratio) szerinti kontrasztarány: 2000:1
– Plug & Play
– Interfészek: 1 x D-Sub, 1 x DVI-D

SCALEOVIEW D22W-1

A 22 hüvelykes, széles képarányú monitor tökéletes választás családok számára, mivel az otthoni iroda, a szórakozás, a multimédiás alkalmazások és gyors Internet használatához is egyaránt kiemelkedő teljesítményt biztosít. Kiváló kontraszt- és képarányának, valamint kitűnő, torzításmentes nagy felbontásának köszönhetően nem fárasztja a néző szemét, így a hosszú távú használata sem jelent nagy megterhelést. Mindezt tovább fokozza az igazán alacsony, 5 ms-os válaszidő, illetve a széles 170°/160° vízszintes és függőleges láthatósági szög. Mindezeken felül briliáns képminősége és rendkívül gyors válaszideje révén felülmúlhatatlan élményt nyújt a játékok felhasználói számára is.

Tulajdonságok:

– 22 colos kijelző
– Tipikus válaszidő: 5ms
– 170° / 160°-os széles látószög
– 1680 x 1050 pixeles felbontás
– 300 cd/m2 fényerő
– ACR (Advanced contrast ratio) szerinti kontrasztarány: 2000:1
– Plug & Play
– Interfészek: 1 x D-Sub, 1 x DVI-D

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2