Válassza az Oldal lehetőséget

Gearbest 11.11 – ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel

Gearbest 11.11 – ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel
79 / 100

Na jó, az 5 nap csak akkor ennyi, ha a hazai posta is úgy akarja, de azért németből akkor is gyorsabban ideér minden, mint Kínából.

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel

A Gearbest is bele vetette magát a szinglik napjának őrültségeibe, és az őrültségeken tessék itt a jó dolgokat érteni, szóval, péládul, őrült jó akcióik vannak. Ezeket fogjuk szépen sorbavenni, ebben az írásban például az EU raktárakkal foglalkozunk.

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel 1

Szóval nekünk a lényeges raktárak a spanyol, a lengyel, az olasz, a francia, cseh és a német lesznek. Van orosz raktár is, de onnan hozzánk nem szállítanak semmit. De azért nem rossz, hogy öt másik országból meg igen, szóval válogathatunk kedvünkre ezen az oldalon:

EU raktáras akciók a Gearbesten

A helyzet, hogy van néhány megmosolyogtatóan rossz ár is, amit akciónak nem nagyon mernék nevezni, de azért többségében jó kis deal-ek várnak minket. Például a VIOMI V3 robotporszívó kuponnal csak 145 ezer forint, ami azért elég fincsi, van belépő szintű elektromos bringa 160 ezerért, egy rakat 3D nyomtató, ezeket nem is sorolom fel, de akad közöttük tényleg jó vétel.

Elektromos kerékpárból amúgy egész jó a kínálat, ott van például a saját kerékpárom ezer dollárért, de 440 ezerért már 500 wattosat kaphatunk, ami elég nyálcsorgató ajánlat. A legdárább pedig ez itt, az alábbi képen, ezért most 787 ezret kérnek. Mondjuk elég jól néz ki! Az egyik képen azt látom, hogy amotor 1000 wattos, ha ez igaz, akkor azt hiszem már nem is kell más indok a magas árra. Ez is olyan megkívános cajga…

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel 2

A lengyel raktárból talán két dolgot érdemes kiemelni, a sok féle robotproszívót, és azokat a LEGO-nak kinéző, de nem LEGO építőjátékokat, amikről szemérmesen még fotókat sem tettek ki, csak valami vázlatok vannak, hogy nagyjából lássuk mit veszünk. Tavaly volt nálam ilyen “LEGO”, és a LEGO mániás sógorom szerint egészen élvezetes volt a cucc. Gondolom még meg van neki az autó, amit összerakott belőle.

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel 3

Az olasz raktár elég egysíkú, ide azoknak érdemes benézni, akik jó áran keresnek 3D nyomtatókat meg gravírozókat.

Nagyjából ez a helyzet a francia raktárral is, bár itt látok egy egészen futurisztikus szobakerékpárt is, ezt szerintem a USS Enterprise-ról lopták el, de az is lehet, hogy az ifú égenjáró Luke ezzel kergette a sivatagban a pockokat.

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel 4

Választék szempontjából a német raktár színesebb, vannak itt pl. maszkok is, meg bringák, meg 3D nyomtatók, meg porszívók. Na, megint megakadt a szemem a 440 ezres 500 wattos bringán. Képek alapján nagyon hasonlít az enyémhez, csak 350 helyett 50 wattot tol ki magából. Én vagyok az örök elégedettlen, de nem hagyom magam, szeretem a 350 wattot is. Tök hülye vagyok, ahelyett, hogy örülnék neki, itt folyatom a nyálam egy másik miatt. Lekeverek magamnak egy pofont mindjárt.

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel 5

Na, szóval a lényeg, hogy itt a nyakunkon a 11.11, a Gearbesten is. Ne tessék már annyira félni tőlük, nem lesz ez rossz, meglátjátok!

 

 

Gearbest 11.11 - ezer dolog az EU raktárakban 5 napos szállítási határidővel 6

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2