Oldal kiválasztása

Gearbest, Banggood, Geekbuying kuponos akciók

Gearbest, Banggood, Geekbuying kuponos akciók

Ezen az oldalon megtaláltok mindent, amire a kínai áruházakból történő vásárláskor szükségetek lehet.

  • Jobb oldalon egy árfolyamváltót, hogy tudjátok mi, mennyibe kerül. A megjelölt összegek némileg eltérhetnek az áruházakban látottaktól, mert az árfolyamváltó a középárfolyammal kalkulál, az áruházak ettől eltérhetnek.
  • Ugyancsak jobb oldalon találtok egy csomagkövetés modult, ide beírhatjátok a csomagszámotokat, és láthatjátok merre jár a megrendelt küldemény. Persze, csak akkor, ha regisztrált szállítást választottatok, és kaptatok csomagkövetési számot.
  • Lejjebb, a “Legfrissebb kuponok a kínai áruházakból” szövegre kattintva, megtaláljátok a legfrissebb kuponkódokat.
  • Ha magatok szeretnétek kupont, kedvezményt keresni a kiszemelt termékhez, annak sincs akadálya. Kattints ide: Kuponkereső
  • Lejjebb feliratkozhattok kuponos hírlevelünkre, így postaládádba érkeznek a friss akciók!
  • Ha nem vásároltál még kínai áruházban, akkor olvasd el ezt a cikkünket: Így vásárolj a kínai áruházakban

Ne feledd, a kuponos akciókra biztosított termékek köre véges, így előfordulhat, hogy a kód már nem működik, lejárt vagy a termék ára nem csökken, hanem emelkedik a beírásakor. Az áruházaknál két fajta akció létezik, a kuponos akciók, és a villám akciók (Flash Sale). A Flash Sale esetén nem kell kuponkódot beírni, hogy az ár akciós legyen, ilyenkor nagyobb a készlet is.

A kupon használata egyszerű. A termék nevére kattintva jutsz az akciós termék oldalára. Tedd a kosárba (Buy Now gomb), a megnyíló oldalon, a termék alatt találod meg a kuponkód mezőt. Ide másold be a kódot, hagyd jóvá az Apply gombbal. Ha a kupon működött mehetsz a fizetéshez (Proceed to Checkout gomb), ha nem, akkor kérj friss kupont a Facebook csoportunkban, itt: Kínából vásárlók Facebook csoportja

Ha nagyobb értékű, 38-40 dollár feletti a vásárlásod értéke (beleszámolva a szállítási költséget és a különféle biztosítások értékét is), akkor a következő oldalon ellenőrizd, hogy választható-e, áruháztól függően az EU Express, Priority Line vagy EU Priority Line szállítási mód! Ha igen, akkor ezzel szállíttasd a megvásárolt terméket, mert a GearBest, a Banggood és a Geekbuying ígérete szerint vám és ÁFA mentesen érkezik hozzád a megrendelt termék!

A legfrissebb akciókat itt találod:

A legfrissebb kuponkódok a kínai áruházaktól

A lista akkor frissül, ha a webáruházak (Gearbest, Banggood, Geekbuying, stb.) kiadja a friss kuponkódokat. Nézz vissza minden nap vagy…

…vagy iratkozz fel GearBest kuponkódos hírlevelünkre, hogy minden nap postaládádban legyenek a friss kódok!

hirlevel small

A szerző bemutatása

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink