Válassza az Oldal lehetőséget

GeForce 9800 GX2 – csak márciusban

Most már legalább tudni véljük a halogatás okait.

Ugye az most már teljesen biztossá vált, hogy februárban biztosan nem számíthatunk trónfosztásra az NVIDIA részéről a VGA-piac csúcskategóriájában (örüljünk, ha a 9600 GT megérkezik “időben”). A GeForce 9800 GX2 megjelenésére márciusig várnunk kell, ennél pontosabbat jelenleg nem tudunk mondani.

A késlekedésnek két fő oka van. Az egyik, hogy a kártya még az előre beharangozott 250 wattos TDP-értéket is túlszárnyalja, mely nem kis “teljesítmény”. Ennek folyományaként tökéletesíteni kell a VGA hűtését, mely az eddig tervezettekkel ellentétben normális hőfokon tudja majd tartani mindkét GPU-t. A másik ok, hogy az NVIDIA még nagyobb FPS-számot szeretne látni két GeForce 9800 GX2 összekapcsolásakor, vagyis nincsenek megelégedve a quad-SLI által nyújtottakkal.

Valamennyi NVIDIA újdonság késik!

Ide tartozó információ az is, hogy most már teljesen bizonyos, hogy a GX2-n két darab G92GTS fog visszaköszönni ránk, vagyis 2 × 128 darab NVIDIA-féle árnyalóra számíthatunk, mely garancia a brutális teljesítményre. Sajnos pontos órajelekkel nem tudunk egyelőre szolgálni, az azonban már most biztosnak látszik, hogy emeléstől nem kell tartanunk.

GeForce 9800 GX2 - csak márciusban 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2