Válassza az Oldal lehetőséget

GOCHIFIX – frankó akkumulátoros krova készlet

GOCHIFIX – frankó akkumulátoros krova készlet

A GOCHIFIX nevű szettet is a tavaszi akcióban árazta le a Banggood.

GOCHIFIX – frankó akkumulátoros krova készlet

A GOCHIFIX 3/8″ 2000mAh vezeték nélküli elektromos csavarkulcs készlet egy kiváló minőségű, könnyen használható eszköz, amely a szerszámok gyors cseréjének lehetőségével segíti a munka hatékonyságát. Az eszköz műanyagból készült, és egy erős motorral van felszerelve. Az akkumulátor feszültsége 12 V, és a terhelés nélküli forgási sebessége 350 fordulat/perc. A maximális forgatónyomaték 67,5 Nm, és az akkumulátor kapacitása 2000 mAh, amely kb. 90 perc alatt feltölthető.

GOCHIFIX - frankó akkumulátoros krova készlet 1

Az eszköz egy 3/8″ (10mm) fej méretű kulccsal rendelkezik, amely 7 különböző méretű dugóval (9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 17mm), valamint egy 3/8 hüvelykes hajtócsap adapterrel van ellátva. Az eszköz lehetővé teszi a jobb- és balmenetes forgását, és alacsony zajszint mellett hosszú élettartammal rendelkezik. Az eszköz további jellemzői közé tartozik egy LED lámpa a sötét környezetben való munkához, valamint egy kényelmes, lágy gumival bevont fogantyú. A GOCHIFIX egy kézben tartható és könnyen használható kivitelű eszköz, amely alkalmas munkához a szűk helyeken is. A gyors csíptetős befogó forma lehetővé teszi a dugók gyors és egyszerű cseréjét. Az eszköz kibővített kapcsoló gombbal van ellátva a rugalmasabb működés érdekében, és hatékony hőelvezetéssel rendelkezik, amely megakadályozza a gép túlmelegedését.

GOCHIFIX - frankó akkumulátoros krova készlet 2

A csomag tartalmaz egy vezeték nélküli elektromos csavarkulcsot, egy töltőt, egy akkumulátort, 7 dugót, egy 3/8 hüvelykes hajtócsap adaptert, valamint egy csomagoló dobozt. Az eszköz széles körben használható az autó- és motorkarbantartási munkálatokban, és ideális az otthoni javításokhoz és karbantartási feladatokhoz is.

A gép ára a BGXIFD390 kuponkóddal 18 400 forint itt:

GOCHIFIX akkumulátoros krova készlet

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.