Válassza az Oldal lehetőséget

gocomma Lilliput-001 – Full HD kamera otthonra fillérekért

A gocomma Lilliput-001 csak 11 centi magas, de mindent tud, amit egy otthoni kamerától elvárhatunk.

gocomma 1080P WiFi Wireless Security IP Camera- White US Plug

A napokban már bemutattunk nektek egy otthoni használatra készült kamerát, most itt a következő, amiért tényleg csak egy mekis menü árát kell kifizetnünk. Jó, nem a legolcsóbbét, de akkor is, a 19,99 dolláros, vagyis mai árfolyamon 5618 forintos ár akkor nevetségesen kevés.

gocomma 1080P WiFi Wireless Security IP Camera- White US Plug

A kamera jól néz ki, kicsit hajaz a Xiaomi egyik megoldására, de annál azért jóval olcsóbb, nagyjából félár körül van. Ez az értékéből semmit nem von le, mert a felbontása jó, telefonról vezérelhető, lát sötétben és mozgásérzékelés is van benne. A telefonról vezérlés ebben az esetben azt jelenti, hogy a mellékelt applikáció által megjelenített képen az ujjunkat húzogatva tudjuk távolról forgatni és dönteni a kamera fejét, amiben az optika és a szenzor van.

A képességek között találunk extra dolgokat is, így például van járőr üzemmód is. Ez azt jelenti, hogy beállíthatunk olyan pontokat, amiket figyelni szeretnénk, a kamera pedig automatikus végig járja ezeket. Mint minden jó beltéri kamera, úgy a gocomma Lilliput-001 is képes bébi kameraként működni. Ehhez két képességet kapott, az egyik a kétirányú hang kommunikáció, a másik a sírás detektor. Bizony, ilyen is van, ha felsír a baba riaszt minket és rohanhatunk, ha kell.

gocomma 1080P WiFi Wireless Security IP Camera- White US Plug

Összességében tehát a képességek rendben vannak, a kinézet nem csak elfogadható, hanem egyenesen pofásnak mondhatjuk, és az ár is nagyon rendben van, hiszen itthon 5600 forintért hasonlót sem nagyon kapunk.

Ha szeretnél belőle egyet, akkor itt keresd: gocomma Lilliput-001 – Full HD kamera

gocomma Lilliput-001 - Full HD kamera otthonra fillérekért 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.