Válassza az Oldal lehetőséget

Golflabda szélességű asztali számítógépeket kínál a Lenovo az üzleti szektornak

A Lenovo bejelentette az új ThinkCentre M92p típusú „tiny”, azaz különösen kis méretű asztali PC-jét, az iparág első Intel® vProTM technológiát alkalmazó asztali gépét, mely csupán egy liter térfogatú és vastagsága épp megegyezik egy golflabda átmérőjével (34,5 mm).

 lenovo golflabda_méretű_gépe

 

A ThinkCentre M92p, illetve a ThinkCentre M92/72e asztali gépek innovatív, kisméretű kialakítással rendelkeznek és akár az Intel harmadik generációs Intel® CoreTM vPro processzorral is kérhetőek, ennek köszönhetően úgy képesek első osztályú teljesítményt nyújtani, hogy gyakorlatilag bárhol elférnek.

A parányi méretű ThinkCentre a legújabb asztali teljesítmény-kezelővel van felszerelve, ami hatékony energiafelhasználást, megnövekedett megbízhatóságot és kezelhetőséget biztosít. Tökéletes választás azok számára, akik kisméretű gépet, de kiváló teljesítményt igényelnek. 

 

 

Golflabda szélességű asztali számítógépeket kínál a Lenovo az üzleti szektornak 1

 

 

[+]

 

ThinkCentre kisméretben
A ThinkCentre M92p az első ilyen kisméretű, Intel vPro technológiát alkalmazó asztali számítógép, mely kényelmesen elhelyezhető az asztalon, felszerelhető a falra vagy felfüggeszthető az íróasztal aljára. Az akár harmadik generációs Intel® CoreTM i5 processzorral is kérhető gép a teljesítmény feláldozása nélkül illeszthető be napjaink egyre csökkenő irodai terébe. Az M92/M92p grafikus vezérlő hozzáadása nélkül mozaik módban akár négy, függetlenül pedig három monitor csatlakoztatását is támogatja. A Lenovo eközben kisméretű gépekhez készített kiegészítőinek kínálatát is bővíti.

Az M92/M92p/M72e kisméretű asztali számítógépek SSD vagy hagyományos meghajtóval, integrált grafikus chippel, USB 3.0 és WiFi kapcsolattal is kérhetőek. A Lenovo Enhanced Experience 3 for Windows 7 (EE3) technológiának köszönhetően a nem optimalizált PC-khez képest 30 százalékkal gyorsabb rendszerindítás érhető el. A felhasználók bizalmas adatainak biztonságáról a TPM biztonsági chip fejlett adatvédelmi megoldása és a RAID 0,1 rendszer gondoskodik. A PC Cloud Manager for Intel vPro technológiának köszönhetően az informatikai szakemberek webalapú rendszereken keresztül távolról felügyelhetik PC-flottáikat felügyeleti konzol használata nélkül. 

A Microsoft Lync követelményeinek is megfelelő M92z AIO számítógépet a munkahelyi együttműködésre tervezték: az új, 23 hüvelykes IPS LED kijelző 178 fokos betekintési szöggel rendelkezik, a HD felbontású webkamera pedig hatékonyabbá teszik a VoIP kommunikációt. A tükröződésmentes kijelző opcionálisan multitouch-képes változatban is elérhető. A kiváló hangzásról a Dolby Advanced hangrendszer gondoskodik. Beépített Wi-Fi áll rendelkezésre, amivel a felhasználók könnyedén kapcsolódhatnak az internetre, a praktikus kialakítás pedig gyors és egyszerű javításokat és frissítéseket tesz lehetővé. Az M92z nem csupán erős és jól kezelhető, hanem az iparág leginkább környezettudatos AIO PC-je is egyben: a műanyag alkatrészeinek több mint 50 százaléka újrafelhasznált anyagokból készül, illetve a legtöbb energiafelhasználásra vonatkozó és környezetvédelmi minősítést is megkapta, mint például az EPEAT Gold, UL Environment Gold, Energy Star, TCO Edge, GREENGUARD, Cisco EnergyWise és TUV Green Mark.

A ThinkCentre „tiny” asztali PC-i már elérhető hazánkban nagyvállalatok valamit kis- és középvállalkozások számára.

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

Golflabda szélességű asztali számítógépeket kínál a Lenovo az üzleti szektornak 2

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2