Válassza az Oldal lehetőséget

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera – ehhez nem kell vezeték!

Ehhez a kamerához nulla darab madzagot kell húznod, nem kell neki se áram, se számítógépes hálózat.

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték! 1

Manapság, amikor a biztonsági kamerák egyre olcsóbbá válnak sokan döntenek úgy, hogy bekamerázzák házukat. Ez régen nehézkes dolog volt, csak a CCTV kamerák léteztek, amikhez külön tápot és koax kábelt kellett húzni, amit persze célszerű volt beletervezni a ház építésébe is, hogy ne később kelljen a homlokzatot faragni.

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték! 2

Manapság már jobb a helyzet, mert rengeteg megbízható wifis kamera van, amikben általában még SD kártyára történő rögzítésre is van lehetőség. Ezeknél a kameráknál az internetet, a helyi hálózatot már elérjük vezeték nélkül, ám még mindig ott a kérdés, hogy viszünk hozzá áramot.

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték! 3

A GUUDGO A3 erre a problémára kínál megoldást. A csomagban találunk napelemet, a kamerában találunk akkumulátort, így az napközben feltötltődik, éjszaka pedig gond nélkül működik külső tápellátás nélkül is. Amúgy a szerkezet mindent tud, amit egy ilyen kamerától elvárhatunk. Vízálló, széleslátószögű az objektív, a felbontás 1080p, van mozgásérzékelés, kétirányú hangkommunikáció, jár hozzá telefonos applikáció és képes mobiltelefonunkra riasztást küldeni.

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték! 4

Az IP65 védettség okán első sorban kültéri használatra ajánlható, de ez persze nem jelenti azt, hogy a házon belül alkalmatlan lenne a megfigyelésre. Viszonylag jól is néz ki, már-már mutatósnak merném mondani, legalábbis a hasonló kamerák között. Az ára természetesen magasabb, mint a hagyományos társaié, de ez nem csoda, hiyzen az akkumulátoros üzemmód és a napelemes töltés drágábbá teszi. Viszont, ha kiszámoljuk, hogy mennyit spórolunk azzal, hogy nem kel szétfúrni a házat, akkor rögtön kiderül, hogy nem is olyan drága.

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték! 5

A kamerának most indult a bevezető akciója, a szállítás várhatóan június végén indul. Cserébe a kicsit több várakozásért olcsóbban juthatunk hozzá. Az első 200 darab ára 69,99 dollár, 200-500 darab között 72,99 dollár lesz, felette pedig 76,99 dollár lesz a vételár. Szóval, ha szeretnél ilyet érdemes sietni, hogy benne legyél az első 200 darabot megvásárlók csoportjában!

Itt veheted meg:

GUUDGO A3 akkumulátoros, napelemes, FHD biztonsági kamera

GUUDGO A3 kültéri biztonsági kamera - ehhez nem kell vezeték! 6

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.