Hubsan Zino H117S - a legolcsóbb 4K-s drón hihetetlen képességekkel (kupon)

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Nincs 300 ezer forintod egy Mavic-re, 78 ezerért mutatok egy majdnem olyan jót!

hubsan h117s

A bevezetőben nincs egy csipetnyi túlzás sem, de ezt látni is fogjátok!

A Hubsan Zino H117S olyan képességeket kapott, amit 1-2 éve csak az 1000+ dolláros kategóriában kaphattunk meg, mindezt pedig azokhoz képest negyedáron nyújtja. A gép a DJI Mavic-hez hasonlóan becsukható karokat kapott, így kicsire hajtogatva könnyedén magunkkkal tudjuk vinni bárhova. Kisebb is, könyebb is mint a nagy rivális, de annyira azért nem könnyű, hogy elfújja a szél. A 700 grammos szerkezetet az erős szénkefe mentes motorok könnyedén mozgatják, így a maximális repülési sebesség elérheti a 60 Km/órát.

A gépbe egy 3000 mAh kapacitású akkumulátor került, ezzel képes egy töltéssel 23 percet repülni. Több mint elég, főleg, hogy a Mavicnél kevesebb, egy kilóméteres távolságba repülhetünk vele úgy, hogy a képi összeköttetés megmaradjon a kamerával. A maximális még vezérelhető távolság 2,5 kilométer. Ami nagyon örvendetes, hogy a gép 4K-s kamerát kapott, ami egy háromtengelyes gimballon csücsül, így abszolút rezgés és billegés mentes videókat készíthetünk vele kifogástalan minőségben. A neten sok tesztvideó található, ezek között olyan is, ami a Xiaomi új olcsó Fimi drónjával veti össze. Igaz, azon csak 1080p-s kamera van, de a minőségbeli különbséget a Hubsan Zino javára szavakkal nehéz kifejezni.

A gép képességei is nagyon jó, hiszen a GPS-nek hála sok "trükköt" tud. Képes minket körberepülve videózni, készít panorámaképet, van benne követési mód, ahol a telefon kijelzőjén jelölhetjük ki a követendő tárgyat vagy embert, egygombos le- és felszállás, headless mód, automatikus visszatérés a kiindulópontra és természetesen az előre kijelölt pontokat követő útvonal repülés sem hiányzik.

Azért az igazsághoz hozzá tartozik, és nem szabad elhallgatni, hogy kevésbé precíz a repülés, mint egy Mavic-kel, ugyanis jóval kevesebb szenzort találunk benne. Hiányoznak az optikai és ultrahangos szenzorok, amik miatt beltérbe nem annyira ajánlott, ráadásul a távirányító és a szenzorok hiányának összessége miatt a szűk helyeken való repülés is több figyelmet és gyakorlatot kíván.

Összességében azonban azt mondom, hogy a pozitívumok jóval többen vannak, mint a kevés negatívum. Hihetetlen képminőséget kapunk, jókat repülhetünk és videózhatunk vele, teljesítménye pedig elegendő arra is, hogy szeles időben próbálkozzunk a repüléssel.

Ami azonban a fentieknél még örvendetesebb az ára. Jelenleg a Banggoodon mindössze 78 ezer forintot (270 dollár) kell érte fizetnünk, ami ismerve a DJI Mavic árakat nevetségesen kevés, hiszen azt 1000 dollár alatt nem nagyon kapjuk meg. Vagyis a Hubsan Zino ára lényegében negyede egy Mavic árának, és ezért az árért egy Mavichez fogható teljesítményt kapunk.

Fontos, hogy az említett ár kuponos, így nem tudjuk mi sem meddig tudjuk ezért a pénzért beszerezni. A gép raktáron van, így a rendelést követően nem sokkal el is postázzák, az igért szállítási idő 7-15 munkanap.

Megvásárolni a 38a876 kuponkóddal itt tudod: Hubsan Zino H117S

Szóljon hozzá!