Válassza az Oldal lehetőséget

Ha használsz Micro SD memóriakártyát erre szükséged lesz!

Ha használsz Micro SD memóriakártyát erre szükséged lesz!

Számtalan olcsó USB-s kártyaolvasót próbáltam ki, de eddig mind gagyi volt!

High Speed USB 2.0 Micro SD TF T Flash Memory Card Reader Adapter 1

Nem szeretem a nagydarab, batár kártyaolvasókat, és sokszor van rá szükségem, hogy egy fényképezőgép, egy kamera vagy éppen a drón memóriakártyáját az USB porton keresztül tudjam olvasni, ne a külső hardvert kelljen kábellel a géphez kötnöm. Nem hazudok, kipróbáltam már ezer és egy, a képeken jól kinéző megoldást, de eddig mindegyik úgy járt, hogy amikor megjött az újabb darab, akkor a régi ment a kukába.

High Speed USB 2.0 Micro SD TF T Flash Memory Card Reader Adapter 2

Valamikor két héttel ezelőtt megint megakadt a szemem egy olvasón, és mivel mindössze 99 centbe, vagyis nagyjából 250 forintba került úgy gondoltam rendelek egyet. A csomag ma megjött, és a legnagyobb meglepetésemre nem egy újabb gagyi valami esett ki a borítékból, hanem egy korrekt kinézetű, korrekt tapintású, fémházas olvasó. Ahogy a képeken is látszik a használat egyszerű. A fémkupakut levéve magtaláljuk az USB csatlakozót, aminek a középső, az érintkezőket tartalmazó része alá kell a memóriakártyát becsúsztatni. Így lényegében egy apró, a kártya kapacitásával megegyező pendrive-ot kapunk.

High Speed USB 2.0 Micro SD TF T Flash Memory Card Reader Adapter 3

A gyári adatok szerint – amit az USB csatlakozó színe is mutat- ez egy USB 2.0-ás eszköz, vagyis a villám sebességtől messze van, elméletileg 480 Mbps amit tud. Természetesen mindenféle oprendszert támogat, hiszen az USB szabvány már csak ilyen. Az olvasóba Micro SD/HC kártyát helyezhetünk maximum 64 GB kapacitásig.

Az olvasót itt találjtok 99 centért, vagyis 250 forintért: High Speed USB 2.0 Micro SD TF T-Flash Memory Card Reader Adapter

 

Ha használsz Micro SD memóriakártyát erre szükséged lesz! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2