Válassza az Oldal lehetőséget

Hamarosan bemutatkozik az új MacBook Pro?

Az elmúlt néhány napban több kiskereskedő is arra panaszkodott, hogy a 2011.-es, 15 hüvelykes MacBook készletek bizony igencsak hiányosak (beleértve ebbe minden elérhető változatot). Több feltételezés is napvilágot látott mi lehet ennek a hátterében.

 best-small-business-apple-portable

Többen arra gyanakodnak, hogy a MacBook Pro-k hiánya arra vezethető vissza, hogy az Apple ezzel akarja megnövelni a keresletet az újonnan érkező – egyébként is igen népszerű harapott almás – noteszgépek iránt. Sokan már epekedve várják az új csúcskategóriás hordozható gépek érkezését, hiszen e készülékekben fog elsőnek élesben bemutatkozni az Intel 22 nanométeres gyártási technológiával készült „Ivy Bridge” névre hallgató új processzor családja.

 wheres-the-15-inch-macbook-air

Emellett a fontos belső átalakulás mellett a külsővel kapcsolatban is komoly változás állhat be. Ahogy ezt már korábban is megírtuk, nagy valószínűséggel az új MacBook-ok meg fogják kapni az Air család lehellet vékony vonalait a Pro család izmos specifikációjával kitömve. Így a két almás sikertermék-család legjobb vonásait olvaszthatják egybe.

 macbook-15inch-trio-pic

Az Apple Insider forrásai arra engednek következtetni, hogy a bemutatóra nem is kell sokáig várnunk, akár már ebben a hónapban is sor kerülhet az eseményre.

 

Forrás: TechPowerUp!

 

Hamarosan bemutatkozik az új MacBook Pro? 1

A szerzőről