Válassza az Oldal lehetőséget

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre 1A Samsung bejelentette, hogy nemsokára érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Galaxy S-re illetve Galaxy Tab-ra.

 

 

Magyarországon várhatóan mintegy két hónapon belül érkezik az Android 2.3.3 Gingerbread frissítés a Samsung Galaxy S, Galaxy Ace, Gio, Fit, Mini, valamint Galaxy Tab készülékekre.

Az új rendszer tovább javítja az okostelefonok teljesítményét és sebességét.Az 1 GHz-s processzorral felszerelt, könnyen kezelhető Galaxy S és Galaxy Tab készülékekben az Android 2.2 Froyo platform után a 2.3 Gingerbread a következő újításokat hozza:

  • Nagyobb teljesítmény – A multimédiás tartalmak megjelenítése kevésbé veszi igénybe a processzort, ezáltal a készülék energiafogyasztása is csökkenhet. Az erős 3D grafika még jobb mobil játékélményt garantál.
  • Továbbfejlesztett felhasználói élmény – A továbbfejlesztett kezelőfelület révén még egyszerűbb a készülék irányítása, illetve egyszerűsödött a szövegek kijelölése és másolása is.

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre 2

Az Android 2.3.3 frissítés Magyarországon várhatóan 2011 júliusában lesz elérhető a Kies-en, a Samsung saját alkalmazásán keresztül. A Kies a Samsung honlapján keresztül tölthető le: http://www.samsung.com/

Forrás: Samsung

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre 3

Hamarosan érkezik az Android 2.3.3 frissítés a Samsung Galaxy S és Galaxy Tab készülékekre 4

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2