Oldal kiválasztása

Hamarosan megérkezik Európába is a CM felső-kategóriás gamer billentyűzete, a Trigger

Hamarosan megérkezik Európába is a CM felső-kategóriás gamer billentyűzete, a Trigger

Végre elérkezett Európába is a gamer billentyűzetek legfelső kategóriáját képviselő CM Storm, Trigger névre hallgató eszköze.

trigger

Minden játékos számára az egyik legfontosabb fegyvertény hogy milyen minőségű billentyűzetet használ. Annak, aki egy igazán profi szerkezetre vágyik annak a Trigger remek választás lehet.

Az egyik legfontosabb dolog amit ki kell emelni a Trigger-rel kapcsolatban hogy egyszerre 6 lenyomott billentyűt is képes érzékelni anélkül hogy bármelyik is ezek közül elvesztené a funkcióját. Ennek azon játékok esetében lehet igen csak sok haszna ahol sok billentyűt igénylő kombinációkat kell használnunk.

 cm storm trigger specs

Emellett a Trigger bal oldalán található 5 darab úgynevezett makro gomb amellyel az előre definiált profilok között tudunk váltani. A billentyűzet saját 64 KB saját memóriájában tárolja el az információkat. Ezen kívül természetesen a média funkciók gyors elérésre is külön gombok állnak a rendelkezésünkre.

 

A sok – és helytelen – csukló tartás könnyen gyulladást okozhat az ízületben, de a Trigger esetében ez sem fenyeget, hiszen az ergonomikusan kialakított csukló támasz biztos támaszt nyújt, a gumírozott felület pedig meggátolja a kezünket a csuszásban is, így a precíz műveletek esetében sem fogunk kudarcot vallani.

Az USB csatlakozó 18 karátos arannyal lett bevonva ezzel is a jobb teljesítményt szolgálva. Azért hogy ha esetleg szükség volna pár USB csatlakozóra, magán a billentyűzeten is megtalálható 2 darab.

 cm storm trigger 02

Ha esetleg éjszakába nyúló harcokat kell vívnunk bármilyen harcmezőn, jól jöhet majd a billentyűk LED-es háttérvilágítása. Opcionális hogy nem kérjük az össze billentyű esetén ezt a lehetőséged, csak a WASD illetve a kurzusmozgató nyilakra korlátozva.

A CM Storm Trigger billentyűzete 129,95 eurós végfelhasználói áron fog elérhetővé válni a hónap végén.

 

Forrás: TechPowerUp!

 

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink