Válassza az Oldal lehetőséget

Három hátlapi kamerával dolgozó mobilt villantott az Elephone

Három hátlapi kamerával dolgozó mobilt villantott az Elephone

Várható volt, hogy a Huawei P20 Pro nem sokáig marad követő nélkül.

 elephone triple cameras

A kettős fényképezőgéppel szerelt telefonok térhódítása körülbelül két évvel ezelőtt kezdődött. A Huawei volt az első, aki ilyen rendszert mutatott be, ez volt a P9 sorozat. Ezután következett az Apple az aktuális iPhone-nal, később pedig már szinte szabvánnyá vált a megoldás, ha ma egy új telefonon nincs két kamera a hátlapon, akkor furcsán nézünk rá. A Huawei volt az első, amely 3 kamerás érzékelőt épített telefonba, konkrétan a P20 Pro hátlapján találkozhattunk ezzel a megoldással. Úgy tűnik, hogy az Elephone lesz az első cég, aki rálép erre az útra.

Jelenleg nem tudunk a telefonról részleteket. Úgy tűnik az Elephone továbbra is próbál innovatív maradni, hiszen a nevükhöz köthető a Samsung után elsőként megjeenő, hajlított kijelzős telefon is. Valószínű, hogy hamarosan újabb adatokkal, részletekkel is jelentkezhetünk az új három kamerával szerelt Elephone mobilról!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2