Válassza az Oldal lehetőséget

Három hátlapi kamerával érkezik május végén az UMIDIGI A5

Három hátlapi kamerával érkezik május végén az UMIDIGI A5

Az árát még nem ismerjük, de a céget ismerve valószínűleg nem kell egy havi fizetésünket a pénztárnál hagyni.

UMIDIGI A5 Pro 1

Az UMIDIGI az utóbbi időben ereősen belehúzott, sorban dobja piacra a telefonjait, amik eg dologban biztos hasonlítanak egymásra, a bennük lévő hardverhez képest meglepően olcsóak.

UMIDIGI A5 Pro 2

Az UMIDIGI S3 Pro, az UMIDIGI F1 Play és az UMIDIGI Power után most egy A 5 pro jelű mobil debütál majd, ami középkategóriás hardvert és sok kamerát kapott. A hírek szerint a központi egység egy Helio P23 lesz, mellette 4 GB rendszememória és 32 GB beépített tár vár majd minket, utóbbi akár 256 GB memóriakártyával is növelhetjük. A kijelző nagy lesz, a képátló 6,3 col, a felbontás pedig FHD+, vagyis 2280 x 1080 pixel. A teljesen keret nélküli telefon kijelzőjét egyetlen apró, csepp alakú kamera nyílás töri csak meg, így a kijelző-előlap arány kiemelkedően jó, 92,7 százalékos.

UMIDIGI A5 Pro 3

Az eddigiek alapján is egy kellemes középkategóriás telefonra számíthatunk, ám az igazi érdekessége a hátlapon lesz. Ez pedig nem más, mint három darab kamera. Az elrendezés és a kamerák fajtája a már megszokottnak mondható. A főkamera egy 16 megapixeles Sony IMX398-as szenzorral dolgozik, mellette találunk egy megapixeles segédkamerát, ami mélységszenzorként szolgál, harmadikként pedig egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, 120 fokos látószöggel rendelkező fényképező dolgozik majd. A főkamera érdekessége, hogy f/1.8-as rekeszértékű, így várhatóan a kellemes minőségű fotókat készíthetünk majd vele.

UMIDIGI A5 Pro 4

Ahogy írtuk az ár még nem ismert. A debütálás hivatalos időpontja május 21,, de hogy az általunk is preferált áruházakba mikor érkezik meg még nem tudjuk. 

Három hátlapi kamerával érkezik május végén az UMIDIGI A5 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.