Válassza az Oldal lehetőséget

Hatalmas a HUAWEI új telefonja

Hatalmas a HUAWEI új telefonja

Lassan nehéz lesz eldönteni, hogy hol végződnek a telefonok és hol kezdődnek a tabletek. Egy éve a HUAWEI telefonja még tabletnek számított volna, ma egy nagykijelzős telefonnak hívjuk.

mate1

A HUAWEI Ascend Mate 6,1 inches képátlóval és 1280 × 720 pixel felbontású kijelzővel rendelkezik. A gépet egy K3V2 1,5 GHz-es négymagos processzor hajtja, 2GB RAM, 8 GB ROM, egy 8 megapixeles hátsó és egy kétmillió pixeles elülső kamera található benne. Az akkumulátor 4050 mAh-ás, az oprendszer Android 4,1. A gép tömege 198 gramm, vastagsága. 9,9 milliméter.

mate3-1

Bár az előlapi kamera kicsit avittnak tűnik, a gép többi képességével nincs nagy baj. Nem egy high tech darab, de összességében bevállalható. Az ára elméletileg holnap lesz nyilvános.

Hatalmas a HUAWEI új telefonja 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.